Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁR KARÁCSONY

Sofia Richie minimalista karácsonyfája elképesztően elegáns

2023. december 16.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

karácsonyfa karácsonyfadísz lakberendezési trend z generáció Sofia Richie karácsonyfadíszítés
Sofia Richie minimalista karácsonyfája elképesztően elegáns
© Shutterstock / Andrea Raffin

Sofia Richie karácsonyfája mindenkinek inspiráló lehet.


Sofia Richie, vagyis nemrég kötött házassága óta, Sofia Richie Grainge, mindig is híres volt trendkövető, kifinomult ízléséről. A közösségi média személyiség és modell a Z generáció szülöttekként az „old money” és a „clean girl” trendek tökéletes megszemélyesítője. Karácsonyfája is nagyon friss divatot követ: egy női divatkiegészítőt, masnikat használt dísznek. 

De mitől népszerű ez a megközelítés? Szakértők szerint különösen a Barbie-film óta, a girl powert, vagyis a lány mivoltot ünneplő divat új erőre kapott. És úgy látszik a Z generációs nőket különösen izgatja, hogyan lehet ezt kihangsúlyozni mind a divatban, mind a lakberendezésben. Másrészt DIY trendeknek is megfelel Sofia Richie karácsonyfája, hiszen a masnidíszeket bárki könnyen el tudja készíteni. Ha más, egyszerűen elkészíthető karácsonyfadíszek is érdekelnek, olvasd el ezt a cikkünk is!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves