Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KARÁCSONY

Ez a nő soha nem költ új karácsonyi ajándékokra: ez a trükkje

2022. december 09.

3 perc olvasás

Kovács Gréta

vásárlás karácsony karácsonyi ajándék ajándék ajándék ötletek karácsonyi meglepetések
 Ez a nő soha nem költ új karácsonyi ajándékokra: ez a trükkje
© Getty Images

Hihetetlenül praktikus módon ajándékozik karácsonyra ez a nő - mindezt ráadásul úgy, hogy soha nem költ új holmikra! 


A családok, a barátok és a kollégák közötti éves karácsonyi ajándékozás mindenkinek megterheli a pénztárcáját: ebből lett elege egy brit nőnek, aki tavaly karácsonykor eldöntötte, hogy többet nem költ egy vadiúj, üzletben vásárolt holmira sem! De vajon hogyan oldja meg idén az ajándékozást? Egy egészen hihetetlen, mégis zseniális megoldással!

Ez a nő nem költ új karácsonyi ajándékokra 

Lauren, egy gyermekét egyedül nevelő brit anyuka a tavalyi karácsony után eldöntöntötte, hogy nem pocsékol tízezreket új karácsonyi ajándékokra: inkább más módszerekre hagyatkozva ajándékozva lepi meg őket! A fiatal anyuka zseniális tervet eszelt ki arra, hogy milyen trükkel spórolhat meg eszelős költségeket a karácsonyi ajándékozáson!

JAM Press
Jam Press

Az édesanya trükkje nem más, mint az, hogy semmit sem vesz meg boltban - legalábbis nem a hagyományos boltokban. Lauren ugyanis túl drágának találja azt, hogy csak úgy kiszórja a pénzét minden féle ajándékra, az ajándékozás öröméről viszont nem szeretett volna lemondani.

Hihetetlen trükkel spórol a karácsonyi ajándékokon!

A klasszikus boltokban lévő vásárlás helyett inkább adományboltokból, garázsvásárokból és online piacterekből szerzi be az ajándékokat, mellyel állítása szerint az ajándékokra szánt költségek legalább 60%-át tudja megspórolni.

Az online piactéren és az adományboltokban is vannak olyan új dolgok, amiket korábban senki sem használt, én ezekre csapok le. A legtöbb ilyen termék sértetlen, bontatlan csomagolásban van, sőt, sok terméken még az eredeit árcédula is rajta van! Megdöbbentő, mennyit lehet ezzel a trükkel spórolni!

— mondja lelkesen az anyuka, aki felhívja rá a figyelmet, hogy nem mindig és nem is azonnal találja meg a megfelelő ajándékokat. Van úgy, hogy akár négyszer-ötször is elmegy egy adományboltba, mire talál valamilyen ajándékot, ezért ő már a nyáron elkezdte a karácsonyi vásárlást.

Jam Press
Jam Press

Lauren egyébként nemcsak a családjának, hanem saját magának és a kislányának is rendszeres vásárol piactérről és adományboltokból a bevásárlóközpontok és drága üzletek helyett. A kislányának például 4000 ezer forintból a következő, már-már vadiúj állapotban lévő holmikat vette, amit állítása szerint egy bababoltban nagyjából 40-50 ezer forintért tudott volna beszerezni. Arról nem is beszélve, hogy ezzel az újrahasznosítással és átgondolt költekezéssel a környezetet is védő a nő. Hát nem zseniális?

Jam Press
Jam Press

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves