Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KARDASHIAN KARÁCSONY

A Kardashian-család legemlékezetesebb karácsonyfái

2022. december 24.

4 perc olvasás

Kovács Gréta
karácsonyfa karácsony ünnepi dekoráció ünnepi díszek karácsonyi dekoráció kardashian
A Kardashian-család legemlékezetesebb karácsonyfái
© Instagram/@kimakrdashian ©Instagram/@kyliejenner

Egészen elképesztő karácsonyfái voltak a Kardashian-család tagjainak, mutatjuk a legemlékezetesebbeket! 


A Kardashian-család tagjai mindig kitesznek magukért, ha ünneplésről van szó, legyen az szülinap, évforduló, eljegyzés, esküvő vagy akár karácsony! Csodálatos ünnepi dekorációik az elmúlt években méltán lettek világhírűek — még a lakberendezők is rajonganak a karácsonyi díszeikért!  Aranyló műfenyők, cukorkákban és nyalókákban úszó motívumok, erdei állatkás díszek, de a természetes közegüket imitáló, gigantikus dekorelemek is szerepelnek a Kardashian-család legszebb és legemlékezetesebb karácsonyfáin, melyekből idén te is meríthetsz egy kis inspirációt a saját karácsonyfádhoz! 

A Kardashian-család legemlékezetesebb karácsonyfái

Instagram/@kimkardashian
Instagram/@kimkardashian

Kim Kardashian minimalista karácsonyfája (2020)

A modern  minimalista lakberendezési ízléséről híres Kim Kardashian egy természetes havasi közegben lévő műfenyőt álmodott meg a nappalija közepére, melyen semmilyen karácsonyfadísz nincsen, csak az aranyló fényben pompázó égősor. Kim egyébként már évek óta ezt a karácsonyfát használja, ezért nagy rá az esély, hogy idén is hasonló dekorációval rukkol elő. A realitysztár olyannyira meg szerette volna jeleníteni a havasi tájat, hogy a fenyőfa mögé még néhány őzikés dekort is beszerzett, amik úgy festenek, mintha éppen el akarnának szökkeni a fa mögül.

Kendall Jenner hagyományos karácsonyfája (2021)

A topmodell Kendall Jenner testvéreivel ellentétben nem szereti a feltűnő karácsonyi dekorációkat, a karácsonyfából is csak egy van neki, amit kevés, visszafogott színű gömbdísszel, néhány rénszarvasos dekorelemmel, ezüstös lógó szálakkal, valamint fácántollakkal díszített fel.

Instagram/@kyliejenner
Instagram/@kyliejenner

Kylie Jenner arany karácsonyfája (2018)

Kétségtelen, hogy nem a legszebb, de a család egyik legemlékezetesebb karácsonyfája Kylie Jenner nappalijában állt: a saját rendelésre készült, 6 méter magas arany színű műfenyőt több profi szerelő rakta össze, annyira bonyult volt az építése, a rajta lévő égőket száma pedig majdnem elérte a 900-at! A díszek tekintetében nem kockáztatott a realitysztár, a színes dekor helyett az aranyra szavazott ott is, a végeredmény pedig elképesztő lett!

Kylie Jenner rózsaszín karácsonyfája (2017)

Kylie Jenner a gigantikus arany műfenyője előtti évben is egy óriási, csaknem 6 méter magas, műhóval lefújt karácsonyfával büszkélkedett, amire óriási méretű gömbdíszeket helyezett fel. A pink, rosé gold, arany és ezüstös pasztellszínekből álló fa a rajongók szerint a család egyik legszebb fája volt, kíváncsian várjuk, hogy idén vajon milyen fenyővel rukkol elő Kylie!

Kourtney Kardashian fordított karácsonyfája (2019)

Egészen meglepő módon Kourtney Kardashian 2019-es karácsonyfája a nappali plafonjáról lógott lefelé: a különlegesség viszont nemcsak ez volt benne, hanem az is, hogy a kertészek a teljes gyökerével együtt szedték ki a földből, amit szintén rajta hagytak a fán. A fa állítólag csak dekorációs célokat szolgált, a gyerekek ajándékai a lapozható galériában látható második fa alá lettek helyezve, mindenestre érdekes választás volt.

kourtneykardashian.com
kourtneykardashian.com

Kourtney Kardashian erdei karácsonyfája (2016)

Kourtney Kardashian néhány évvel korábban sem hitt abban, hogy egy karácsonyfa elegendő: 2016-ban például hat (!) karácsonyfája is volt, amiből kettőt a bejáratnál, egyet a hatalmas nappaliban, három kisebb fenyőt pedig a három gyermeke szobájában helyezett el. Családjának fő karácsonyfáját ebben az évben fehér-ezüst gömbdíszekkel díszített fel, melyeken sündisznók, mókusok és más erdei állatkák is felbukkantak.

Kris Jenner cukorkás karácsonyfája (2016)

A Kardashian édesanya, Kris Jenner kedvenc ünnepe a karácsony, amire állítólag már augusztusban elkezd készülődni. Minden egyes évben tekintélyes karácsonyfával lepi meg magát, egyik legszebb darabja viszont a gigantikus piros-fehér gömbdíszekkel ékesített fája volt, melyen nyalókák, cukorkák és más különleges édességek is díszelegtek.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves