Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TULAJDONSÁGOK

Személyiségteszt: 2 perc alatt kiderül, mennyire vagy féltékeny

2024. május 23.

2 perc olvasás

Majoros Mirtill

párkapcsolat féltékenység személyiségteszt
Személyiségteszt: 2 perc alatt kiderül, mennyire vagy féltékeny
© Shutterstock

Három állat látható a képen. Hogy melyiket választod, arról mesél, mennyire vagy féltékeny típus egy párkapcsolatban. 


Egyes emberek a legapróbb dolgokra is féltékenyek, párkapcsolataiknak gyakran ez okozza a végét. Mások azonban inkább a szabadságot preferálják mind adni, mind kapni. Te melyik kategóriába tartozol? Ez a személyiségteszt elárulja. Nézd meg a képet, és amelyik állatot először meglátod rajta, az elárulja, te melyik típus vagy. 

Fotó: Brigitte.de

Malac

Hajlamos vagy a féltékenységre, és nem csak a természetes mértékben. Nem ritka, hogy bizalmatlanságon kapnak egy kapcsolatban. Ha úgy érzed, romlik körülötted a helyzet, előjön az ellenőrzés iránt érzett vágy, ami tovább súlyosbítja a problémát. Senki nem szeretne kalitkában élni, sajnos a kapcsolat végét is okozhatja, ha a másik fél úgy érzi, állandóan el kell számolnia neked. 

Tehén

Nyitott gondolkodású vagy, nem ragaszkodsz a saját igazadhoz. Mikor valami szokatlan dolgot tapasztalsz, elsősorban kérdezel, és felméred a helyzetet. Sosem döntesz és cselekszel forró fejjel, hirtelen felindulásból. Ettől függetlenül nagyon szenvedélyes vagy, és ha kiderül, hogy a partnered hűtlen, akkor nincs második esély. Ám nem ítélkezel, és nem csinálsz drámai jelenetet, inkább kivársz, és lehetőséget adsz a másiknak, hogy bizonyítson. 

Kacsa

Társaságkedvelő vagy, hatalmas a szociális étvágyad. Ha teheted, kimozdulsz otthonról, és a barátaiddal töltöd az időt, vagy ismerkedsz. Éppen ezért nehéz elérni, hogy előtörjön belőled a féltékenység, a partnerednek általában hatalmas szabadságot adsz. Hiszel abban, hogy aki menni akar, azt úgyis viszik, és nem szeretnél olyan kapcsolatban élni, ahol a másik után futsz. Véleményed szerint, aki hűtlen szeretne lenni, úgyis megtalálja a módját, így te nem mérgezed magad a féltékenységgel. 

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves