Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Extravagancia a város közepén

Íme Rihanna 10 millió dolláros extravagáns háza

2023. augusztus 21.

1 perc olvasás

ELLE

otthon extravagáns beverly hills Rihanna álomotthon
Íme Rihanna 10 millió dolláros extravagáns háza
© Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic

Rihanna Beverly Hills központjában található otthona egyszerűen lenyűgöző!


Kaliforniában, Beverly Hills központjában található az a Tudor-stílusú ház, ahol Rihanna és családja otthonra leltek. Az énekesnő 10 millió dollárt fizetett az ingatlanért, így újabb 5000 négyzetméterrel bővítette birodalmát.

A Forbes adatai szerint Rihanna több mint 600 millió dolláros vagyonával a leggazdagabb női előadók közé tartozik, így nem meglepő, hogy nem sajnált költeni arra, hogy egy valóban gyönyörű otthonban élhessen.

Rihanna szereti a különlegességeket

Az ingatlant szomszédjától, Daniel Starrtól vásárolta meg, aki 2016 óta volt a ház tulajdonosa – akkor még csupán 4,3 milliót kellett érte fizetni, így néhány év alatt tetemes haszonra tett szert a korábbi tulajdonos.

A nemrégiben felújított ház közvetlenül egy 8000 négyzetméteres, hófehér kastély mellett található, amelyet az énekesnő már korábban megvásárolt, ám régóta szerette volna magáénak tudni ezt a házat is. Az új ingatlanban 5 hálószoba és egy kosárlabdapálya is helyet kapott.

A meseszép ingatlanról további képek itt érhetőek el.

Természetesen a medence is nélkülözhetetlen Rihanna számára, aki akár csak az öltözködésben, úgy a lakberendezésben is szereti a szokatlan megoldásokat, így számos olyan bútor és tárgy került a házba, amelyek egyedivé varázsolták a helyszínt.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves