Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HALLOWEEN

Rémisztően jó dekorációk halloweenre

2023. október 19.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés gyertyák halloween Halloween dekoráció koponyák denevérek
Rémisztően jó dekorációk halloweenre
© Shutterstock

Halloweeni dekor még sose volt ilyen kifinomult.


Az év leghátborzongatóbb időszakában, ösztönösen keressük a narancssárga, fekete dekortárgyakat és öltöztetjük őszi ruhába otthonunkat. Hogy a koponyák, pókok, csontvázak ne árasszák el a nappalitok, íme néhány visszafogott halloweeni dekorötlet.

Fekete pillangók

Fekete karton pillangókkal (vagy denevérekkel) feldíszíteni a falakat, misztikus, természetfeletti hatást kelthet.

Szellemképek

Halloween és a Halottak napja, alkalmat adhat, hogy kicsit máshogy, kis humorral közelítsünk a halálhoz. Ezek az antik keretbe foglalt szellemfestmények egyszerre nagyon dekoratívak és kellemesen hátborzongatóak.

Szellemes párna

Ez az időszak megérdemel egy saját díszpárnát is, amit sajátkezűleg is elkészíthetsz egy kis fehér anyaggal és fekete gombokkal.

Fekete műnövények

Mivel a halloween domináns színe a fekete, a növényi díszítések sem maradhatnak ki belőle. Ad egyfajta gyászos, horrorisztikus látványt egy fekete növény, még ha mű is.

Lenni vagy nem lenni

Aranyra, bronzra vagy ezüstre festett koponyákkal minden terítéket halloweenra hangolhatunk.

Rémisztő fejek

Nem csak tökre lehet rémisztő arcokat festeni vagy faragni. Egyszerű fehér gyertyákon is tökéletes összhatást adnak!

Narancsos fény

Egy narancssárga burás lámpa is elég lehet a halloweni hangulat megteremtéséhez. Akár egy trendi gombalámpa, mint ez is!

Fekete teríték

Egy lidérces vacsorához fekete tányérok, evőeszközök dukálnak. Ebben a cikkünkben olvashatsz még halloweeni asztaldíszítésekről is!

Antik alap

Néhány antikhatású gyertyatartó, fekete és narancs gyertyákkal tökéletesen elég lehet misztikus díszítésnek egy asztalon vagy párkányon.

Boszorkányseprű

A halloweeni buliból a boszorkányok sem maradhatnak ki. Akár egy feketére festett, akár egy ágakból összekötözött seprű is látványos dekorelem lehet kint vagy bent.


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves