Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZÁGULDÓ DIZÁJN

Ralph Lauren új bútorkollekcióját saját luxusautói inspirálták

2024. április 26.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés Ralph Lauren kollekció luxus autók Milan Design Week
Ralph Lauren új bútorkollekcióját saját luxusautói inspirálták
© Shutterstock

Ralph Lauren új sebességbe kapcsolt!


A Modern Driver Collection a Milánói Dizájn Héten debütált a Palazzo Ralph Laurenben, a csodás mediterrán villában, amelyet a tervező 1999 óta bérel. A kollekció központi eleme Lauren ikonikus RL-CF1-es széke, amelyet a McLaren Forma 1-es versenyautója ihletett, és ugyanolyan szénszálból készült, mint maga a versenyautó. A bútorkollekció az első, amely Ralph Lauren és az olaszországi luxusbútorokat gyártó Haworth Lifestyle Design együttműködéséből született.

Száguldás, mint inspiráció

Lauren a szép számú, saját autógyüjteményéből is merített ihletett, amiben Ferrari, Alfa Romeo és Bugatti is található.

Mindig is inspiráltak az olyan dolgok, amelyeket valamilyen célra építettek. Az évek során összegyűjtött autóknak egyfajta funkcionális szépségük van. Legtöbbjük kézzel készült, és a gyorsaságra tervezték. Minden részletet alaposan átgondoltak és kidolgoztak

– mondja Lauren.

A Modern Driver Collection egyik asztali lámpájának búráját egy olyan oszlop tartja, amelyet Lauren Bentley-jének hűtőrácsai ihlettek. De vannak a kollekcióban sebességmérő által ihletett tányérok, valamint ágyneműk és kiegészítők, mint például a Pierce díszpárna, amelynek perforált bőre és ezüst nikkelből készült cipzára Lauren vintage autóinak belsejére emlékeztet.

A Modern Driver Collection idén ősszel érkezik a boltokba.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves