Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

INTERIOR DESIGN

A népszerű dekorációs trend, amit minden lakberendező utál

2024. január 01.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

lakberendezés lakberendezési trendek otthon állatminta lakberendező interior design
A népszerű dekorációs trend, amit minden lakberendező utál
© Instagram/@robertocavallihome_interiors

A lakberendezők nem szeretik a következő dekorációs trendet, mert állításuk szerint giccsesnek, olcsó hatásúnak és közönségesnek tűnik tőle minden otthon! 


Felújítasz? Át szeretnéd rendezni az otthonodat? Esetleg csak egy kis frissességre, újdonságra vágysz a lakásodban? A lakberendezők remek tippeket osztanak meg azért, hogy minden szebb és exkluzívabb legyen az otthonod, ám a most következő, hihetetlenül nagy népszerűségnek számító dekorációs trend állításuk szerint egyáltalán menő, sőt, kifejezetten ódivatú és cikis

AZ ÁLLATMINTÁS tárgyakat és bútorokat NEM SZERETIK A LAKBERENDEZŐK

Nem másról van szó, mint az állatmintákról! Míg ugyanis rengeteg szép és különleges állatminta létezik, addig vannak olyan lakberendezők, akik szabályosan kitiltják a klienseik otthonából a tigris, a zebra, a leopárd és a kígyómintákat, mert ez szerintük cikis, ódivatiú, lejárt trend, sőt, némelyikük még giccsesnek és ízléstelennek is tartja őket!

Állításuk igencsak meglepő hiszen ha van olyan trend, ami soha nem megy ki a divatból, az az állatminta: sok mindenhez megy, különlegessé, extrává teszi a letisztult tereket, ezért nagyon népszerű dekorációs trendnek számít mostanában. A lakberendező szakértők többsége mégis szívesebben mellőzi az állatmintákat, el is árulták, hogy miért! 

Ez a trend CSAK A DEKORÁCIÓS TÁRGYAKON SZÉP A LAKBERENDEZŐK SZERINT 

Loren Kreiss (Matthew McConaughey, DJ Khaled és Magic Johnson lakberendezője) például oazt mondja, hogy maximum csak párnahuzatként tudja elképzelni az állatmintákat egy lakásban, de ha választhatna, inkább semmilyen formában nem alkalmazná őket a munkái során. 

Az állatminták nem ízlésesek. Csak állatkertben van helyük, szép otthonban semmiképpen! Legalábbis ez az én jelmondatom. Nem ajánlom a használatukat, mert gicces és olcsó hatású lesz tőle a legszebb ház is.

– mondja Loren Kreiss lakberendező, akinek megnyilvánulását sok kritika érte a közösségi médián. Sokak szerint ugyanis az állatminták lehetnek szépek és trendik, sőt, még fel is dobhatják az amúgy egyszerű, hétköznapi szobákat. Mások viszont egyetértenek vele a lakberendezővel, aki továbbra is nyíltan felvállalja a véleményét és úgy gondolja, hogy az állatmintáknak nincs helye a lakásban.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves