Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Elengedhetetlen kellék

Kiderült, Kim Kardashian otthona mitől olyan különleges illatú mindig

2024. június 11.

2 perc olvasás

ELLE

otthon decor Kim Kardashian
Kiderült, Kim Kardashian otthona mitől olyan különleges illatú mindig
© Michael Tran / AFP

Kim Kardashian egy csodálatos illatra esküszik. 


Kim Kardashian otthona elegáns, monokróm, amit a minimalista jegyei még egyedibbé tesznek. Azonban a bútorok és a kiegészítők mellett van valami más is, amit a valóságshow-sztár vendégei kiszúrhatnak: a csodálatos illatok. Az édesanya számára csak a legjobb illatok jöhetnek szóba. Az is kiderült, hogy a Diptyque Roses Candle és a Diptyque Jasmin gyertyákra esküszik.

Kiderült, mit hova használ

Úgy tudni, hogy a népszerű sztár a Jasmin illatot használja az egész otthonában, a Roses-t pedig a fürdőszobában.  Ezek a friss virágos illatok keveredve érzéki és hívogató légkört teremtenek. A lakberendezési szakértők csodálják Kim gyertyás döntésének illatát, megjelenését és hatását.

A minimalista belső terek megnyugtatóak és stílusosak, de nem mindig a legmelegebb és leghívogatóbb megjelenés. Egy felismerhető illat otthonos jelleget vihet ezekbe a visszafogott dizájnrendszerekbe. Kim úgy döntött, hogy a rózsa és a jázmin illatának egyesítésével az illatrétegeket is felvonultatja, így még gazdagabb és összetettebb hangulatot teremtve a felszínen egyszerű térben

– magyarázta Megan Slack, a Homes & Gardens sztárstílus-szakértője.

Személyiséget vihetünk az otthonunkba

A szakértők egyetértenek abban, hogy az illatgyertyák segítségével személyiséget vihetünk az otthonunkba. Minél különlegesebb illatokat választunk,  az otthon, annál egyedibbnek érzi magát. Kim Kardashian a klasszikus luxusillatok mellett tette le a voksát, fontos tudni, hogy Jasmin and Rose gyertyák időtlenek és remekül illenek az olyan nőkhöz, akik imádnak társaságban lenni. Szintén csodálatos mindenkinek, aki csodálja a kézművességet, az egyszerűséget és az örökséget a dizájnban és a divatban. 

https://www.diptyqueparis.com/

Via

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves