Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KERTI DESIGN

Ez a növény lesz a legkedveltebb nyáron- minden kertnek exkluzív hangulatot ad

2024. június 29.

1 perc olvasás

ELLE

kert növény cseresznyevirág
Ez a növény lesz a legkedveltebb nyáron- minden kertnek exkluzív hangulatot ad
© Shutterstock

Van egy olyan növény, amely mindegyik kertet feldobja.


Ebből a növényből létezik természetes és műnövény változat is, és mind a kettő remek szolgálatot tesz a kertben, de az egyik mégis jobb opció.

A művirág eredeti funkciója

Elképesztő, manapság hogyan néznek ki a művirágok. Gondoltad volna, hogy ezek egyébként a viktoriánus korszakból származnak, és eredetileg a kalapok és a ruhák díszítése miatt találták ki őket?

Ma pedig szinte mindenhol találsz már ilyen növényeket, amelyek nem csupán valaminek a díszítéseként, de önmagukban is helytállnak.

A cseresznyevirág mindenki kedvence

A cseresznyevirág nagy népszerűségnek örvend, és ugyan virágzásának fénypontján már túl vagyunk, ez egyáltalán nem akadályoz meg abban, hogy romantikus hangulatot teremts vele a kertedben.

Rengetegen preferálják a cseresznyevirágból a mű változatot, mert az az év bármely időszakában pompás dizájnt ad bármelyik kertnek vagy terasznak.

A legkreatívabbak akár saját fát is alkothatnak a művirágokból, de vannak, akik inkább vázákba helyeznek egy-egy szárat.

Ezért a mű cseresznyevirág a legnépszerűbb

A cseresznyevirág gondozása nem tartozik a legegyszerűbbek közé, éppen emiatt a szakértők is azt gondolják, hogy design szempontból sokkal hasznosabb, ha mű változatot helyezünk el a kertben.

Ma már vannak olyan webshopok is, ahonnan hatalmas, mű cseresznyevirág fákat rendelhetsz, úgyhogy még az elkészítésével sem kell sok időt töltened.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves