Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Nem mindennapi sztori

Megosztó történet: „56 évesen a fiam babájával vagyok várandós!”

2022. szeptember 23.

1 perc olvasás

ELLE
anya beszámoló történet elképesztő
Megosztó történet: „56 évesen a fiam babájával vagyok várandós!”
© Shutterstock

Nem mindennapi történet látott napvilágot, az internet népe pedig vegyes érzésekkel reagált rá. 


Egy amerikai férfi, Jeff osztotta meg a nem mindennapi történetet, miszerint édesanyja hordja ki az ötödik gyermekét. 

Az 56 éves Nancy Hauck önként vállalta, hogy  kihordja fia, Jeff és felesége, Cambria 5. gyermekét, aki egy kislány lesz. Mivel a fiatal nő életmentő méheltávolításon esett át, ő nem képes világra hozni még egy babát

Az Utah államban élő Jeffnek és Cambria-nak már van 2 ikerpárja, de szeretnének egy ötödik babát is, a nagymama pedig önként vállalt a feladatot. Nancy zöld utat kapott az orvosoktól, ám gyorsan kellett cselekednie, még mielőtt beállt volna nála a menopauza. Az asszony 26 éve volt utoljára terhes.

Nancy fia elképesztően hálás az édesanyjának

Egy interjúban Jeff elmondta: 

Hálás vagyok, hogy ilyen önzetlen és szerető anyukám van, aki hajlandó ilyen áldozatot hozni a családomért... Mivel több mint négy évig tartó meddőségi kezeléseken mentünk keresztül, tudtam, milyen bonyolult lehet a folyamat, és kételkedtem abban, hogy lehetséges kihordania nekünk egy babát, de nagyon meghatott, hogy egyáltalán felajánlotta.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves