Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Number one rule

Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek ez a legfontosabb gyereknevelési szabálya

2023. február 05.

2 perc olvasás

ELLE
gyereknevelés szabály vilmos herceg Katalin hercegné
Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek ez a legfontosabb gyereknevelési szabálya
© Getty Images/Pool

Katalin hercegné és Vilmos herceg ezt az egy dolgot nem tűrik el a gyerekeiktől. 


Csak semmi kiabálás! Ez az egy igazán fontos szabály, amit Katalin hercegné és Vilmos herceg gyerekeinek be kell tartaniuk. A házaspár György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget a legnagyobb szeretetben nevelik, de nagyon fontos számukra, hogy megtanítsák nekik, hogy nem érnek el semmit azzal, ha felemelik a hangjukat. 

Ez történik, ha kiabálnak

Katalin és Vilmos nagyon szigorúan veszik, ha a gyerekeik kiabálnak egymással, vagy éppen csúnyán beszélnek, ezért sosem hagyják annyiban a dolgot. A házaspár azonban nem hisz abban, hogy a sarokbaültetés vagy a szobafogás segítene egy ilyen szituációban, ezért inkább valamelyikük félrevonul a gyermekkel, aki kiabált és átbeszélik a történteket. Ezzel lehetőséget adnak arra, hogy a gyerekek is kifejezzék az érzéseiket, elmondhassák a saját szemszögüket. 

Katalin hercegné Lajos herceget is nagyon higgadtan kezelte

Mindenki emlékszik, hogy Lajos herceg tavaly júniusban, Erzsébet királynő jubileumi ünnepségén ellopta a show-t. A kisfiú nem akarta engedelmeskedni az édesanyjának, sőt többször a kezét Katalin hercegné szája elé tette, amikor ő megpróbált hatni rá. Az édesanya akkor is nagyon higgadtan kezelte a helyzetet. A kisfiú már sokkal nyugodtabban viselkedett, amikor karácsonykor együtt mutatkoztak a nyilvánosság előtt. 

Fontos kampányban dolgozik 

Többször beszámoltunk róla, hogy Katalin hercegné Shaping Us kampánya azon dolgozik, hogy megmutassák az embereknek, mennyire fontos egy gyermek első 5 éve az életében. A hercegné nemrég egy gyerekkori fotót is közzétetett magáról, ahol az édesapjával látható. A rajongók azonnal kiszúrták, hogy a kis Lajos herceg gyermekként az édesanyja kiköpött mása. Egy hivatalos eseményen Wales hercegnéje arról is beszélt, hogy a mai világban nagyon nehéz.

Íme, a fotó, amin Katalin az édesapjával, Michael Middleton társaságában látható: 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves