A karácsony egyik legfinomabb receptje a kenyérben sült camambert sajt.
Ha imádod a sajtot, akkor nem hiányozhat az ünnepi asztalról sem. A kenyérben sült camambert sok családnál az egyik kedvenc ünnepi fogás.
A sütőt előmelegítjük 180 °-ra, alsó - felső módban, ha légkeveréses a sütőnk, akkor 160 °-ra.
A rozmaringot megmossuk, szárazra töröljük, a diószemeket apróra törjük.
A kenyér tetejét levágjuk, csíkokra vágjuk és félretesszük. Szedd ki a kenyér belsejét, hogy a camambert beférjen. A sajtot a felületén keresztben elvágjuk, és belehelyezzük a kenyérbe. Meglocsoljuk egy kevés olíva olajjal és mézzel. Ezután rátesszük a diót és a rozmaring ágakat, és pici sóval ízesítjük.
A sajtos kenyeret sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, és 25-30 percig sütjük.
A sült camambert sajtot a kenyérben találjuk, az előre felvágott kenyérrudakat a sajtba mártjuk, a megsült kenyeret letörjük, és a sajtba mártjuk.
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!