Ezek az italok nem csak a forró nyári napokat tehetik kellemesebbé, hanem egy hűvösebb estét is remekül feldobnak.
Hat ginalapú koktélt ajánlunk, melyek a kulináris élvezetek mellett vizuális örömökkel is szolgálnak.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Az alapanyagokat egy shakerben összeöntjük, feltöltjük jéggel, és erősen összerázzuk. A shaker tartalmát – a jég visszatartásával – egy szűrő segítségével átöntjük a poharunkba, végül pedig olívabogyóval díszítjük.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Az alapanyagokat egy shakerben összeöntjük, feltöltjük jéggel, és erősen összerázzuk. A shaker tartalmát – a jég visszatartásával – egy szűrő segítségével átöntjük a poharunkba. Liofilizált virággal díszítjük.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Az alapanyagokat egy shakerben összeöntjük, feltöltjük jéggel és erősen összerázzuk. A poharunkat teletöltjük jéggel, a shaker tartalmát pedig a pohárba öntjük. Naranccsal és enyhén megégetett rozmaringgal koronázzuk meg a pohár tartalmát. Az a jó, hogy a rozmaring a hő hatására kiengedi az illatát.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Az alapanyagokat egy shakerben összeöntjük, feltöltjük jéggel és erősen összerázzuk. A poharunkat teletöltjük jéggel, a shaker tartalmát pedig a pohárba öntjük. Grapefruittal és friss bazsalikommal dobjuk fel a látványt.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Készítünk egy eszpresszót, és hagyjuk kihűlni közel szoba-hőmérsékletűre. Az alapanyagokat egy shakerben összeöntjük, feltöltjük jéggel, és erősen összerázzuk. A shaker tartalmát – a jég visszatartásával – egy szűrő segítségével átöntjük a poharunkba. Kávészemekkel díszítjük.
Ennek a cikknek egy korábbi változata az ELLE magazin 2022. decemberi számában jelent meg.
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!