Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Vintage kaland

Mostantól Wes Andersonnal utazhatunk

2021. november 27.

1 perc olvasás

vintage vonat belmond vintage vagon belmond british pullman intarziás faburkolat
Mostantól Wes Andersonnal utazhatunk
© belmond.com

Wes Anderson különös módját választotta annak, hogy megünnepelje legújabb filmje, a Francia Kiadás megjelenését: luxus vonatot tervezett a Belmond British Pullman számára.


A rendező a nagy múltú Belmond British Pullman  egyik vintage vagonját tervezte újra, amely az 1950-es évektől évtizedeken át szolgálta a privát és luxus utazásra vágyókat.
A Cygnus kocsi Liguria királyáról kapta a nevét, akit a görög mitológia szerint hattyúvá változtattak az istenek, és eredetileg első osztályú szalonkocsiként működött a brit arisztokrácia számára. A megújult vagonban az intarziás faburkolattól a pezsgőhűtőkig számos apró részletben visszaköszön a hattyú alakja.


Anderson középső neve, Wales tiszteletére a vonat első útja a londoni Victoria pályaudvarról Wales fővárosába, Cardiffba vezetett, azóta viszont az ország bármely pontján elérhető, ahol Pullman-vonatok járnak.

A 2021 októberében bemutatott, újragondolt Cygnus kocsit egynapos, brit vidéki kirándulásokra ajánlják. Az utazás során ötfogásos ebédeket, különleges délutáni teákat és egyéb, állandóan változó menüt kínálnak.

A privát kupét lefoglaló vendégek korlátlan Veuve Clicquot pezsgőt, az exkluzív menü további fogásait és állandóan frissülő borválasztékot is kipróbálhatnak, mindezt pedig az Anderson által kiválasztott különleges edényekben és poharakban szolgálják fel számukra.

Kattints a galériába, és tekintsd meg a vintage vagonról készült felvételeket!

article-gallery-img


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves