Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

A kevesebb több

3+1 low budget tipp a luxushatású fürdőszobához

2022. április 19.

2 perc olvasás

Cselőtei Babus
fürdőszoba gyertyatartó illatgyertya tükör szappantartó luxushatású
3+1 low budget tipp a luxushatású fürdőszobához
© Mango Home

Sajnos keveseknek adatik meg a nappaliméretű fürdőszoba, amelyben egy egész falas ablak elé helyezett szabadon álló kádban pihenhetünk esténként, vagy egy üvegkabinos zuhanyzóban frissíthetjük fel magunkat mindent reggel. De gond egy szál se – egy lépésnyi fürdőből is szempillantás alatt varázsolhatunk egy luxushatású helyiséget, ahol garantált a spaélmény! 


Elegáns szappantartó készlet 

Az átlátszó, logós, feliratos, vagy ezer színben pompázó flakonok helyett válasszunk kecses, porcelánból készült szappanadagolókat. Egyrészt környezettudatosabb, hiszen elég a kézmosó szappan zacskós kiszerelését megvásárolni a teljes flakonok helyett, másrészt az összkép elegáns, letisztult, kifinomult lesz. Gyönyörű szetteket vásárolhatunk, amelyek nemcsak fogkefetartót, hanem szappantartót is tartalmaznak, úgyhogy elő a kézműves, illatos, vágott szappanokkal! 

Színpaletta 

Egy fürdőszoba felújítása előtt természetesen az egyik leglényegesebb teendő (a megfelelő szaniterek kiválasztása mellett) a fő árnyalatok és burkolatok meghatározása. Ne féljünk a sötét színektől! A fenyőzöld és a sötétkék csodásan mutatnak a falon festékként, metrócsempe formában, cementlap részleteként, de akár a tapéta mintázatában is visszaköszönhet. Ha nem szeretnénk ilyen markáns színpaletta mellett elköteleződni, kiegészítőkben felbukkanó accent-színként, például törölközőben vagy kádkilépő szőnyegben is mesésen mutatnak ezek az árnyalatok. 

Arany és réz elemek 

Legyen az akár képkeret vagy a mosdókagyló fölé helyezett tükör, az antik, aranyszínű, cirádás díszítésű keretek garantáltan elhozzák majd a várva várt luxushatást! További rézből készült elemeket is becsempészhetünk a térbe, mint törölközőtartó, gyertyatartó, vagy esetleg egy antik réztál, tele hófehér, feltekert kéztörlőkkel – még pompásabb az összhatás, ha az említett sötét árnyalatokkal kombináljuk a kiegészítőket. És egy kristállyal díszített rézcsillár működhet-e a fürdőszobában? Nagyon is! 

Apróságok 

Minél kevesebb tárgyat tartunk elöl, annál tisztább lesz az összkép, és természetesen annál könnyebb fenntartani a rendet és tisztaságot a helyiségben.  De a „kevesebb néha több” természetesen nem azt jelenti, hogy semmi nem díszítheti a mosdókagylónk vagy kádunk oldalát! Egy friss virágcsokor gömbvázában, pár tárolókosár, fém- vagy fatálca, borotvatükör és egy-két ízléses dekortárgy, mint egy geoda vagy illatgyertya, és már újjá is született a fürdőszoba. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves