Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Milan Design Week

Ezek voltak a Milan Design Week legérdekesebb bútorai

2024. április 24.

2 perc olvasás

ELLE

bútorok bútor trendek Milan Design Week
Ezek voltak a Milan Design Week legérdekesebb bútorai
© Shutterstock

Lezajlott a Milan Design Week, ahol ismét izgalmas bútorokkal ismerkedhettek meg az érdeklődők. 


Minden évben nagy figyelem övezi a Milan Design Week eseményét, hiszen ilyenkor napokon keresztül minden a formatervezésről és a bútorokról szól az olasz városban. Idén is akadtak különleges darabok, melyek annyira egyediek, hogy szinte vonzzák a tekinteteket

Liz’ ruhaállvány, Giorgetti

A márka modern formai megoldásokat kínál a modern városi élethez. A Liz névre keresztelt termékcsalád ruhaállványt, konzolt és padot tartalmaz, mindegyiket úgy tervezték, hogy remekül kihasználhatóak legyenek tárolás szempontjából. Emellett kifejezetten elegáns bútordarabnak számítanak, így bármelyik folyosón, hálószobában jól mutatnak. Az állványon lévő ónix korongokat úgy akították ki, hogy bármit rájuk lehessen pakolni, amik kikerülnek a zsebekből. 

Giorgetti

Venus konzolasztal, Armani Casa

Az Armani Casa konzolasztal olyan, mintha egy ékszer lenne, A fém lábak tökéletesen harmonizálnak a zöldes-sárgás lappal. A kialakításának köszönhetően egyszerre biztosít könnyű és luxus megjelenést.

Armani

Cornaro fotel, Cassina

A Cassina 1973 óta alkot különleges bútorokat, vagy éppen értelmez újra jól ismert formákat. Megjelent a iMaestri kollekció, amit Carlo Scarpa a fiával, Tobia Scarpával együttműködve hozott létre. A Cornaro ennek a kollekciónak a része. Egy kényelmes, modern szék, ami mélyebb ülőrésszel rendelkezik, hogy tükrözze a mai háztartások igényeit. 

Cassina

Cross fotel, Bonaldo

A Bonaldo új kollekciójának kiemelkedő darabja ez a fotel, ami minden részletével felhívja magára a figyelmet. Az ülőrész alatt x-alakú a talpa, ívelt a háttámlája, és vékony fém karfái vannak. Csupa olyan részlet található rajta, amivel kitűnik a környezetéből. 

Bonaldo

Vincent Open Air kanapé, Meridiani

Meridiani moduláris kanapéját kültérre szánták, éppen ezért olyan a kialakítása, ami bármelyik kertben jól mutat. A váza alumíniumból és fából készült, utóbbi több helyen meg is jelenik. Ez a kényelem és az elegancia ötvözete. 

Meridiani

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves