Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HÚSVÉTI DEKORÁCIÓ

A TikTok húsvéti asztaldekorációja, amit több ezren kedveltek már

2023. április 09.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

dekorelemként húsvéti asztaldísz húsvét asztali díszek dekor húsvéti dekoráció
A TikTok húsvéti asztaldekorációja, amit több ezren kedveltek már
© Shutterstock

Az egész internet arról az egyszerű, de nagyszerű húsvéti asztaldekorációról beszél, amit az egyik influencer anyuka osztott meg a közösségi oldalán.


Csakúgy, mint karácsonykor, húsvét közeledtével is szokás ünnepi köntösbe díszíteni az otthont és különböző húsvéti dekorációkkal, különleges tojásfestésekkel várni az ünnepeket. Felesleges azonban drága szezonális kiegészítőket vásárolni és hatalmas összegeket költeni a dekorációra, hiszen egy kis kreativitás és pár egyszerű trükk segítéségével könnyen lehet húsvéti hangulatot csempészni az otthunkba – legalábbis Mrs. Hinch, az interior design rajongó influencer szerint. 

KÖNNYEN, GYORSAN ÉS OLCSÓN IS LEHET SZÉP HÚSVÉTI ASZTALDEKORÁCIÓT KÉSZÍTENI

A főállású édesanya, Mrs. Hinch a @mrshinch nevű közösségi oldalán osztja meg a farmon élő családjának mindennapjait, szabadidejében pedig első számú szenvedélyének, a lakberendezésnek és a dekorációk készítésének hódít. Olcsó és környezetbarát, valamint egyszerű, de nagyszerű ötleteit rendszeresen az egekbe magasztalják a követői, ez pedig a legutóbbi DIY-projektjénél, egy húsvéti asztaldekorációnál sem volt másként!

Instagram/@mrshinch
Instagram/@mrshinch

A hosszúkás fatányérból, mohából, pár húsvéti elemből, valamint a mezőről szedett, kedves kis virágokból álló húsvéti asztaldekorációját ugyanis annyian osztották meg, hogy az elmúlt egy hétben szabályosan felrobbant tőle az internet! A rajongók szerint ennek az az oka, hogy hihetetlenül egyszerű ennek az asztalközépnek az elkészítése, akár még jó családi-baráti program is lehet belőle, az anyagfelhasználás pedig abszolút nem drága – már egy szupermarketben is be lehet hozzá vásárolni azt a pár apróságot, ami kell hozzá.

AZ INTERNET IMÁDJA EZT A KÖRNYEZETBARÁT HÚSVÉTI DEKORÁCIÓT

Az aranyos kis húsvéti asztaldekorációt a közösségi oldalakon már több ezren kedvelték, mostanra pedig már az egész internetet ellepték a hasonló megjelenésű, mohából és mezei virágokból álló húsvéti dekorációs ötletek. Ha te is hasonlóan szép dekorációra vágysz, de nem akarsz órákon át bajlódni velük, vagy nem akarsz rászánni több tízezer forintot, akkor érdemes megnézned a húsvéti dekorációs ötleteinket, melyek segítségével könnyen teremthetsz ünnepélyes hangulatot az otthonodban!

Instagram/@mrshinch
Instagram/@mrshinch

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves