Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sona Home

Nem hiszed el, mivel rukkolt elő Priyanka Chopra!

2022. július 03.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

tányér kollekció dizájn új márka Priyanka Chopra saját márka
Nem hiszed el, mivel rukkolt elő Priyanka Chopra!
© Sona Home

Priyanka Chopra nem pihen még újdonsült anyukaként sem! 


Priyanka Chopra tavaly nyitotta meg New Yorkban luxus indiai éttermét régi, vállalkozó barátjával, Maneesh Goyallal. A hely a Sona nevet kapta. Most pedig a duó Sona Home néven asztalnemű, ét- és pohárkészlet kollekciót alkotott, amit az étterem törzsvendégei már jól ismernek az asztalokról.


„A barátaim, akik a Sonába járnak, megkérdezték tőlem, honnan szerezhetnék meg ezeket a terítéket? Az egyik SMS-t is írt nekem: >Még ki sem jött az étel, de már azon gondolkoztam, hogyan tudnám ellopni a tányért<.”

– meséli a színésznő maz ELLE DECORnak.

A Sona Home honlapján már elérhető új kollekciót ugyanaz a gondolatiság inspirálta, mint az éttermet.

„Számomra ez a keleti luxus filozófiája, maga a befogadó, közösségépítő szellemiség egy olyan térben, ahol bárki jól érezheti magát”

– mondja Priyanka Chopra.

A Sona konyhája azt az Indiát képviseli, amelyet a színésznő jól ismer és amelyben felnőtt: egy sokszínű országot, ősi kultúrával. Ez tükröződik az étterem belső kialakításában is, az elegáns arany díszítéstől a tükrös boltívekig és természetesen a gondosan átgondolt étkészleten is, amit pálmafa, íbisz vagy épp oroszlán, majom motívumok díszítenek.

Míg a kollekció büszkén kihelyezhető a falon vagy egy porcelán vitrinben, mindennapi használatra is tervezték a Sona Home-ot. A kollekcióban kenyérkosarak is helyet kaptak, amik egyszerre tökéletesek az indiai naan, de croissant, bagel vagy akár sült krumpli találásához is. Minden elem átgondolt, de semmi sem túl féltenivaló.

Valójában Priyanka Chopra és Maneesh Goyal a kollekció nagy részét már agy ideje használják otthoni összejöveteleikhez.

„Minden partinkon ott van a borhűtő. Annyira pompás. Főleg a bor szerelmeseinek, mert az aranyhűtőbe nem egy, hanem két üveg is belefér”

– lelkesedik az újdonsült anyuka.

Goyal számára a zöld-fehér saláta tányér a kedvenc:

„Valahányszor használom, akár napi háromszor is, mosolygok."

A Sona étterem asztalainak fő hangulatteremtője, az asztali lámpa, fehér, zöld árnyalatban, illetve színes virágmintás változatban is elérhető. Minden adott a Sone Home kollekcióban, hogy felejthetetlen indiai vacsorát adjunk barátainknak.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves