Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Mirror Mirror

A legfontosabb kiegészítő: így válaszd ki a tökéletes tükröt a fürdőszobádba

2022. október 04.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

fürdőszoba tükör decor
A legfontosabb kiegészítő: így válaszd ki a tökéletes tükröt a fürdőszobádba
© Shutterstock

Álmodd újra a fürdőszobád egy új tükörrel!


Ha jobban belegondolunk, a tükör a fürdőszoba legkiemeltebb dekortárgya, ezért nem mindegy, milyen hatást kelt. Mutatunk néhány darabot, amik modern, elegáns és bohém fürdőkben is tökéletesen megállják a helyüket a falon.

1. Glóriába vonva

Egyre elterjedtebbek az olyan fürdőszobai tükrök, amikben beépített LED világítás is van a tükör pereme körül. Nem véletlenül, hiszen így a legelőnyösebb fényt kapja az arcunk: nem túl erős, nem direkt, de mégis elég a sminkeléshez.

2. Antik hatás

Ha nincs a családi örökségben egy csodás velencei vagy antik keretes tükör, akkor sem kell bánkódnunk. Egy antik vásáron biztosan találunk patinás darabokat, amik még egy modern fürdőben is érdekes ellenpontként vonzzák majd a tekintetet.

3. Amorf

Ha unod már a derékszögeket és a kiszámíthatóságot, egy meghatározhatatlan formájú tükör neked való. Kicsit mintha egy másik világba engedne betekintést, így még magadra is más szemmel fogsz nézni benne.

4. Tripla hatás

Két tükör a fürdőben, már jól megszokott. De emeld bátran háromra a számuk, akár egy ilyen praktikusan hajtható darabbal is, amiben minden szögből megcsodálhatod magad. 

5. Visszapillantó

Ha azonban szívesen osztozol a tükrödön, válassz egy nagyot, lehetőleg a hosszanti oldal felé vízszintesen elforgatva. Így garantált a drámai hatás.

+1 Etno feeling

A tengeri fűből, nádból készült keretes tükrök, nem csak egy bohém fürdőben mutatnak jól. Remekül érvényesülnek színes csempés falakon, tapétán és elegáns szaniterek mellett is.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves