Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TRENDI SZÍNEK

Megérkezett 2025 legtrendibb fali színe: meglepő árnyalatot választottak

2024. szeptember 12.

2 perc olvasás

ELLE

sárga év színe falszín Dulux
Megérkezett 2025 legtrendibb fali színe: meglepő árnyalatot választottak
© dulux.co.uk

Csak a legmerészebb emberek vállalják be, hogy otthonukat ez a szín díszítse. 


A Dulux is megválasztotta a 2025-ös év színét, náluk a True Joy-ra esett a választás. De mit takar ez a sokatmondó név, amelynek hihetetlenül pozitív üzenete van? 

Motiváló színpaletta

Az energikus és motiváló sárga szín, a True Joy lett a 2025-ös slágerszín a festékgyártó választásán. Ez a festékkészlet kifejezetten hangulatjavító hatású, amely azonnali meleget és energiát ad az otthonunkba. Bár ez a szín kifejezetten merész, aki bevállalja, annak rendkívül sokoldalúan beilleszthető a belső terekbe. 

Fotó: dulux.co.uk

Rengetegen felfigyeltek a döntésre, mert kifejezetten váratlan húzás, hogy ez az árnyalat nyerhette el a címet. A True Joy tabudöntögető, és arra motiválja az embereket, hogy merjék maguk mögött hagyni a megszokott dolgokat, és keressenek új kihívásokat, hagyják el a komfortzónát. 

Nehéz párosítani a sárgát

A True Joy másik neve a dopamin dekortrend, amely energiát hoz az otthonba, ezáltal sokkal éberebb, tettrekészebb lesz a szoba lakója.

Ez a szín arra ösztönöz minket, hogy valami még jobbat alkossunk. Lehetővé teszi, hogy magunk mögött hagyjuk a múltat, és ihletet ad, hogyan lehetünk jobbak, hogyan idézhetjük elő a legmagabiztosabb, legbüszkébb énünket

 – magyarázza Marianne Shillingford, a Dulux kreatív igazgatója és színszakértője.

Fotó: dulux.co.uk

A szakember ugyanakkor tisztában van azzal is, hogy sokakat megijeszt ez az árnyalat, és rengetegen vannak, akik nem merik ilyen színűre festeni a falakat. Pedig szerinte a semleges árnyalatokkal, mint például a szürke, nagyszerűen ellensúlyozható a merész élénkség. 

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves