A narancs az egyik legjobb, és legolcsóbb karácsonyi dekoráció.
Nincs is kellemesebb annál, mint amikor az otthonodat átjárja a frissítő narancs illat karácsonykor.
A narancs illat a karácsony egyik ikonikus jele, amely kicsit melegebbé teszi az otthonunkat a fagyos téli napokon. Mi több, remek alternatíva, hogy ne kelljen drága illatosítókat vásárolnunk az otthonunkba, hogy karácsonyi atmoszférát teremtsünk.
De hogyan kell helyesen kiszárítani a narancsot, hogy díszként, és illatosítóként is használhassuk?
A narancs így hosszútávon is tartós lesz, nem kell attól félnünk, hogy tönkremegy, esetleg kellemetlen szagokat áraszt majd a kellemes helyett. Az egy éjszakán át tartó szárítás talán elsőre túlzónak tűnhet, mégis ez a siker titka, ne spóroljunk rajta.
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!