Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

EDIDA jelölőbizottság

A jelölteket egy nemzetközileg is elismert szakemberekből álló zsűri választotta ki

Osvárt Judit

Osvárt Judit

ELLE Decoration főszerkesztő

Az ELLE Decoration magazin főszerkesztője, a Magyar Formatervezési Tanács tagja, a Richemont luxusmárka-holdinghoz tartozó Homo Faber projekt magyarországi nagykövete. Huszonöt éve dolgozik újságíróként a belsőépítészet, lakberendezés, design területén, kilenc évig volt a Budapest Design Week kurátora.

Bertóty Eszter

Bertóty Eszter

enteriőrtervező

Az egyik legnépszerűbb kortárs hazai belsőépítész, aki számos magánmegbízása mellett olyan kulthelyek kialakításáért felelős, mint a Buborék Csopak, a Portobello vagy a Kaffeine kávézók. A szakember tervezői munkája mellett Bunyik Emese építésszel közösen vezeti a Grid Enteriőr online enteriőrtervező akadémiát is, munkásságát pedig tavaly az Év designere EDIDA-díjjal ismerték el az ELLE Decoration Magyarország olvasói.

Sebastian Herkner

Sebastian Herkner

formatervező

A világ jelenleg egyik legtöbbet foglalkoztatott és legnépszerűbb formatervezője, aki stúdiója 2006-os megalapítása óta olyan világmárkákkal dolgozott együtt, mint a Cappellini, Dedon, Gubi, Moroso, Rosenthal, Thonet, Wittmann vagy a Zanotta. Számos elismerése mellett először 2015-ben kapott EDIDA-díjat, mint ’Young Design Talent’, idén pedig a Duravit számára tervezett Zencha fürdőszobai termékkollekcióval nyerte el az EDIDA Best Bathroom elismerését. Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy elfogadta felkérésünket!

Koós Pál

Koós Pál

a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem általános rektorhelyettese, a Magyar Formatervezési Tanács elnökhelyettese, formatervező

Egyetemi tanár, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem általános rektorhelyettese, a Magyar Formatervezési Tanács elnökhelyettese, mindemellett pedig Ferenczy Noémi-díjas formatervező – Koós Pálnál keresve sem találhattunk volna nagyobb tekintélyű és tudású hazai szaktekintélyt arra, hogy az idei EDIDA hazai fordulójának jelentkezői közül kiválassza a legjobbakat!