Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Trend

3D-s csempe az új trend: a hálószobádat és a nappalidat is feldobhatod vele

2022. október 19.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

trend csempe 3d decor
3D-s csempe az új trend: a hálószobádat és a nappalidat is feldobhatod vele
© Instagram/3dwoltiles

Izgalmasak és dekoratívak, a 3D-s csempék nem csak a fürdőben vagy a konyhában tündökölnek!


Ha merészebb fali dekorációra vágysz, mint egy galéria fal vagy mint egy tányér kollekció, a 3D-s csempéket neked találták ki. A dombornyomott kerámia felület az árnyékok játékának köszönhetően, életre kelt bármilyen falat és nem csak a konyhában vagy a fürdőben, de a nappaliban, sőt a hálóban is remekül mutat. Íme egy kis inspiráció!

Szemet gyönyörködtető ágyvég

Ez a fehér, téglaformákból kirakott csempe fal, mintha hullámozna, a sarkokon megcsillanó fény pedig igazán luxus pompát ad ennek a hálónak, amit Patricia Bustos tervezett. Ragyogó megoldás! 

Fókuszpont

Egy markáns mintázatú és színű 3D-s csempefal ellophatja a showt a nappaliban és ezt senki nem fogja bánni. Az izgalmas felület pont eléggé domináns és dekoratív ahhoz, hogy a helyiség berendezése még érvényesülni tudjon mellette.

Pazar háttér

Egy kevés természetes fényt kapó helyiségben remek döntés egy arany színű, 3D-s csempefal, hiszen a lámpák fényét szétdobja és megemeli. Egyben elegáns és impozáns hátteret ad ennek az étkezőnek.

Strukturált lépcsőfal

A lépcső mellett végigfutó falak a legtöbbször csendben meghúzódnak az árnyékban, pedig egy 3D-s burkolattal izgalmas, taktilis élményt nyújthatnak lépcsőzés közben. 

Kevesebb, több

Lehet, hogy nem kell az egész nappali falunk 3D-s csempékkel borítani ahhoz, hogy izgalmas hatást érjünk el. Elég lehet néhány egyedi formában rögzített darab is és máris kész a csak a mi otthonunkra jellemző dekoráció.

Körbe ölelve

Nem csak egész falon, de pultok oldalán is remekül mutat egy 3D-s csempe. A kisebb felület ellenére nagyon figyelemfelkeltő, dekoratív elem.


Oszlopos tag

Ha van egy hangsúlyos oszlop, pillér az otthonodban, amivel szívesen kezdenél valamit, körbe is burkoltathatod, egy surlófényes lámpával pedig ki is emelheted a 3D-s csempék domborulatait.

Régi, mégis új

A kandalló borítását megoldani 3D-s csempével nem újkeletű dolog, hiszen a kályhák csempéit legtöbbször díszíti dombornyomás. Ebben a modern olvasatban azonban sokkal letisztultabb és grandiózusabb hatást érhetünk el.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves