A hét férfija: Chris Hemsworth

A fiatal színészt nemcsak azért választottuk a hét férfijának, mert holnaptól gátlástalan autóversenyzőkánt harcba száll a győzelemért a mozikban, hanem azért is, mert két hónap múlva újabb filmben láthatjuk itthon.

A hét férfija: Chris Hemsworth
2013.09.11. 10:02

Annak ellenére, hogy a Hajsza a győzelemért című film főszereplője még csak pár éve robbant be a köztudatba, már most a háta mögött tudhat egy sor hollywoodi szuperprodukciót. Az ausztrál színész televíziós sorozatokban kezdte karrierjét, mozifilmben először a legendás sci-fi, a Star Trek 2009-es feldolgozásában tűnt fel tíz percre. Az áttörésre, amit a képregényhős Thor szerepe hozott meg számára, két évet kellett várnia.

Tavaly ismét a rettenthetetlen harcos bőrében láthattuk a Bosszúállók című filmben, melyről már az is kiderült, hogy 2015-ben várható a folytatása. Ha mindez nem lenne elég, eláruljuk, hogy szuperhősként hamarosan visszatér a mozikba, hiszen a Thor: Sötét világnak november 14-én lesz a magyarországi premierje. Mindeközben sorra forgatja a filmeket (a jövőben egy krimiben és egy drámában is láthatjuk majd), úgyhogy mielőtt besuvasztanánk őt az izmos-sármos karakterszínész skatulyájába, megelőlegezzük a bizalmat és kíváncsian várjuk, milyen alakítást nyújt, amikor nem bújik feszülő szuperhősjelmezbe.

a hét férfija bosszúállók 2 chris hemsworth film hajsza a győzelemért mozi színész thor sötét világ

Még több
Test-Lélek