Hollywood új arcai – Feltörekvő fiatal színészek

Szemtelenül fiatalok, nagyon tehetségesek és rengeteg sikeres filmben szerepelnek. Ők azok a fiatal színészek, akikre érdemes odafigyelni a moziban.

2013.03.26. 15:00
Katt a galériára!
5 fotó

Hollywood új arcai – Feltörekvő fiatal színészek

1 of 5
2 of 5
3 of 5
4 of 5
5 of 5

  2 of 5
Hollywood új arcai – Feltörekvő fiatal színészek


  3 of 5
Hollywood új arcai – Feltörekvő fiatal színészek


  4 of 5
Hollywood új arcai – Feltörekvő fiatal színészek


  5 of 5
Hollywood új arcai – Feltörekvő fiatal színészek


Ezra Miller

Még csak 20 éves, de már több filmben is bebizonyította kivételes tehetségét. Először a 2008-as Afterschool című drámában tűnt fel, melyben egy internetfüggő tinédzsert játszik, aki videóra veszi két iskolatársa haláltusáját. Két éve Tilda Swinton oldalán nyújtott zseniális, megrázó alakítást a Beszélnünk kell Kevinről című filmben, mint tömeggyilkos tinédzser, tavaly pedig a modern Zabhegyezőnek tekintett The Perks of Being a Wallflower filmváltozatában brillírozott. Legközelebb a Madame Bovaryban tűnik fel.

Rupert Grint

A 24 éves Rupert Grint nem elégedett meg a Harry Potter sikerével. A skatulyából kilépve bebizonyította, hogy felnőttként éppen annyira helye van a mozivásznon, mint gyerekszínészként volt. A 2006-os Sofőrleckében, a 2009-es Eszetlenekben és a tavalyi Into the White című háborús drámában is főszerepet játszott. Legújabb filmjében, a The Necessary Death of Charlie Countrymanben egy drogos fiatalt alakít (magyar premierdátum egyelőre nem ismert).

Logan Lerman

Az 1992-ben született színész 8 évesen kapta meg első szerepét A hazafiban, de később játszott a Mi kell a nőnek? és a Fiúk az életemből című filmben is. Olyan mozik köthetők még a nevéhez, mint a Pillangó-hatás, a Börtönvonat Yumában és az Egyetlenem. Tavaly a The Perks of Being a Wallflower főszereplőjeként csillogtatta meg tehetségét, és jelenleg több új filmje vár arra, hogy bemutassák. Nagy dobásnak ígérkezik a bibliai történetet feldolgozó Noah Darron Aronofsky rendezésében, amiben a főszereplő Russell Crowe fiaként láthatjuk.

Daniel Radcliffe

A 22 éves világsztárt egyre kevésbé azonosítják Harry Potter karakterével. A sikerszéria után szerepet kapott A fekete ruhás nő című filmben, és ezzel az alakításával sok, korábban huhogó szkeptikust is meggyőzött. Legújabb mozijában, a Kill Your Darlingsban a beatnemzedék ikonikus alakját, Allen Ginsberget játssza. A Sundance Fesztiválon a film bemutatását követően a kritikusok ódákat zengtek róla. A film magyar bemutatójáról egyelőre nincsenek információk.

Dane DeHaan

A 25 éves Dane DeHaan első jelentős szerepét az In Treatment című HBO-sorozatban kapta, melyben a meleg fiút, Jesse D’Amato-t alakítja, de szerepelt a True Blood néhány epizódjában is. Tavaly több sikeres filmben is játszott – Az erő krónikájában, a Fékezhetetlenben és az Oscar-díjas Lincolnban. Jelenleg A csodálatos Pókember második részét forgatja, addig is soron következő mozija a Kill Your Darlings, melyben Daniel Radcliffe oldalán ő alakítja Lucien Carrt.

fiatal színészek hollywood mozi új színészgeneráció

Még több
Test-Lélek