Ed Sheeran otthonában látogatta meg barátját, Harry herceget

A közös videóval egy mindenkit érintő problémára hívják fel az emberek figyelmét.

Ed Sheeran otthonában látogatta meg barátját, Harry herceget
2019.10.10. 17:09

Órákkal azután, hogy Harry herceg és Ed Sheeran egy titkos projektet beharangozva viccelték meg rajongóikat, bejelentették, hogy a videóval a Mentális Egészség Világnapjára akarták felhívni az emberek figyelmét.

A videó az énekes és a herceg Instagram oldalán egyaránt megtekinthető, Ed Sheeran szakállvágás közben elmondta, mennyire élvezett együtt dolgozni Harry herceggel egy ilyen nemes ügy érdekében.

Harry herceg otthonában mindketten a világnap fontosságáról fejtették ki véleményüket, habár a beszélgetés közepén kiderült, hogy végig elbeszéltek egymás mellett: az énekes ugyanis azt hitte, Harry arra gondol, hogy milyen érzés vörös hajúnak lenni, míg a herceg arról beszélt, hogy milyen fontos segítséget kérni abban az esetben, ha mentális problémákkal küzdünk.

Sheeran ennyit mondott a hercegnek: “Igazából már egy ideje dalt próbálok írni erről, hogy minél több emberhez eljusson az üzenet”, mondja, majd a herceg válaszol: “Fantasztikus lenne, ha egy dallal minél több ember figyelmét tudnád felhívni az ügyre.”

A 28 éves énekes hozzátette: “Nekem is ez a tervem. A legtöbben nem értik, hogy milyen a hozzánk hasonló emberek élete – a viccek, a gonosz kommentek. Szerintem jó lenne, ha végre kiállnánk és mindenkivel tudatnánk, hogy nem fogjuk tovább tűrni ezt a bánásmódot. Vörösek vagyunk és harcolni fogunk.”

A herceg kedvesen reagált: “Talán félreértettük egymást, mert ez a beszélgetés a Lelki Egészség Világnapjáról szól.”

Sheeran a videó alá ezt írta: “Ma van a Lelki Egészség világnapja. Harry herceggel szeretnénk felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy nem csak ma, minden nap vigyáznunk kell saját magunkra és a környezetünk egészségére is. Nem kell csendben szenvedni – osszátok meg az érzéseiteket, kérdezzétek meg a másiktól, hogy van és figyeljetek a válaszra. Ne féljetek segítséget kérni, amikor szükségetek van rá. Ez a probléma mindenkit érint.”

Ha valaha is kíváncsi voltál, vajon milyen lehet Meghan Markle és Harry herceg otthona, nézd meg a videót, aminek a nyitóképe az, hogy Ed Sheeran becsenget a királyi pár otthonába. A kapucsengő a ‘God Save The Queen’ dallamán szólal meg. Harry ajtónyitás közben elmondja az énekesnek, hogy amikor rá néz olyan, mintha tükröt tartanának előtte, vagyis, az ominózus félreértés, ami összefogja a videót, már az első percben elkezdődik. Harry végül beinvitálja az operatőrt és az énekest is.

Érdekes, hogy a királyi pár nemrég számos lapot perelt be a magánszférájuk megsértése miatt, most mégis önszántukból a kamerával együtt a nyilvánosságot is beengedték az otthonukba.

Néhány magazin szerint a házban valójában nem a királyi pár lakik, csak kölcsön kapták Harry unokatestvérétől, Eugénia hercegnőtől, aki férjével együtt él ebben a vidéki házban.

Harry és Meghan nemrég tértek vissza 10 napos dél-afrikai kiruccanásukból, mivel pár nap múlva (október 15.) rendezik meg a londoni WellChild gálát, amelyen a beteg gyermekek és a szüleik bátorsága és kitartása, valamint az őket ellátó ápolók előtt tisztelegnek.

ed sheeran harry herceg meghan markle

Még több
Társadalom