NAILS ROOM – Ápolt kezek. Trendi színek. A Szalon. A Brand. (X)

2020.12.14. 12:02

Nails Room Budapest, Ismerj meg… A Szalon

Nails Room manikűr és pedikűr szalonunk azért alakult, hogy innovatív formában újraértelmezze a kéz és lábápolási szolgáltatásokat. Hisszük, a magyar hölgyek és urak napjainkban megérettek arra, hogy másként tekintsenek erre a szakmára. Egy fiatalos hangulatú modern vállalkozás vagyunk amelynek prioritása a minőségi alapanyagok és  képzett szakemberek. Tisztában vagyunk vele, hogy a kéz és lábápolás igényei és elvárásai változnak ezért építettük fel vendégeink legkülönbözőbb igényeire szabott szolgáltatás portfóliónkat. Célunk, hogy szolgáltatásaink legjobban igazodjanak  a legigényesebb hölgyek és urak elvárásaihoz.

A Brand

Létrehoztunk a Magyar piacon egy brandet amely figyelembe veszi a nők és a férfiak igényeit egyaránt, és újradefiniálja a kéz és lábápoló szakmát. Szalonunk kialakításánál kaptak nagy  szerepet a két különböző nem igényei, hiszen a nőknek és férfiaknak teljesen más design tetszik. A brand színei ezért lettek a márvány az az a fehér és szürke kombinációja a tölgy és a méregzöld árnyalatai melyek egy tiszta modern és unisex környezetet biztosítanak vendégeinknek.

 

Ápolt Kezek…

Ajánljuk szolgáltatásaink  széles választékát hölgyeknek: gél-lakkozás, manikűr, műköröm, pedikűr, callux lábpeeling és Spa csomagok. Illetve uraknak: manikűr, pedikűr, Spa csomagok. Spa csomagjainkat a wellness élményével párosítottuk. Célunk az, hogy olyan környezetet teremtsünk ahol vendégeink jól érzik magukat és az ajtón kívül hagyhatják napjuk nehézségeit.

Spa csomagjaink kialakításánál fontosak voltak a fogyasztói igények, a hazai piacon kevés az a szalon ahol egyben és egyidőben megtalálható a manikűr és pedikűr. Nálunk különböző csomagok formájában megtalálhatod a neked való mani-pedit.

 

Trendi Színek….

Szakembereinkkel folyamatosan követjük a szezon trendjeit mintákban és színekben egyaránt. @nailsroombudapest instagramunkon követhetitek munkáinkat.

Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük, hogy mindig tökéletesen illeszkedjünk a fogyasztói preferenciákhoz.

Fontosnak tartjuk vendégeink kényelmét és nyugalmát ezért rendelkezünk parkolóházi parkolási lehetősséggel a belváros szívében. Látogass meg minket a 1065 Budapest Lázár utca 8 szám alatt vagy kérj időpontot a 06-70-639-6468 telefonszámon. Weboldalunkon pedig további infókat olvashatsz rólunk és szolgáltatásainkról www.nailsroom.hu.

 

 

Fotós: Dömök Noel Szilveszter / eclectic world

NAILS ROOM szépség

Még több
Szépség