Látogass el a természetes szépség és az egyedi bőrápolás otthonába, a PANDHY’S beautique-ba (X)

2020.11.11. 17:35

Bőrünk mindennapi ápolása rendkívül fontos, még akkor is, ha nem észlelünk rajta különösebb problémát. Nem mindegy azonban, hogy mit és hogyan juttatunk a bőrünkbe, milyen eljárásokat alkalmazunk, ahogy az sem, hogy megfelelő szakemberhez fordulunk-e – hiszen alkalmanként mindenképpen érdemes professzionális kezekbe adni magunkat. A nemrégiben nyílt PANDHY’STM beautique küldetése, hogy minden vendéget a legmagasabb szintű bőrápolásban részesítsen, amelyben kiemelt szerepe van a személyre szabott kezeléseknek és az egyedi igények szerint, helyszínen elkészített termékeknek. A budai beauty lounge a szépségápolás minden területén különleges megoldásokkal várja a vendégeket, a fenntarthatóságot szem előtt tartva pedig kizárólag újratölthető alumínium csomagolásban adják a termékeket.

A szép és egészséges bőr titka az egyedi igények kielégítésében rejlik, ezért a Feneketlen-tó közvetlen szomszédságában megnyílt PANDHY’STM beautique a kezelések előtt egy helyszíni bőr analízissel, valamint egy 30 kérdésből álló kérdőívvel méri fel a bőr aktuális állapotát és a vendég kezelési igényeit, szükségleteit. A kezelésekre egy letisztult kezelőkabinban kerül sor, ahol az élményt a választható zene és illatosítás teszi még különlegesebbé. A kabinokban minden kezelés után UV-s és ózonos tisztítás, valamint légcsere is történik, a magasabb szintű higiénia és a teljes kényelem érdekében pedig minden öltözőhöz saját zuhanyzó tartozik.

A szépség lounge-ban olyan speciális arc-és testkezeléseket választhatunk, mint az azonnali lifting hatást eredményező Anti-Gravity és Face Trainer kezelések, a hazánkban újdonságnak számító, ázsiai gyökerű Gua Sha, az olvasztott cukorpasztás SugarWave vagy a koffeinben gazdag, szintén cukorpaszta alapú Contour Care masszázs, de a szalonban manikűr, pedikűr, szempilla, szemöldök és cukorpasztás szőrtelenítő kezeléseket is kínálnak.

A helyszínen készült termékeket – amelyhez a szakemberek tanácsai alapján a vendégek választhatnak aktív hatóanyagot, konzisztenciát és illatot – minden esetben újratölthető és újrahasznosítható alumínium tégelyekben adják át, hogy minimálisra redukálják a környezetterhelést. A fenntarthatóságot szolgálja az is, hogy a szalonban eldobható vattapamacsok helyett kizárólag mosható bambuszkorongokat használnak.

A beautique tehát több, mint egy szépség szalon, sokkal inkább egy közösségi tér, ahol a teljes feltöltődés mellett minden nap friss virág, kézműves csokoládék, prémium borok és finom falatok várják a vendégeket.

Weboldal: https://pandhysbeautique.com/

Instagram: https://www.instagram.com/pandhysbeautique/

Facebook: https://www.facebook.com/pandhysbeautique

beuaty kozmetika Pandhys beutique szépség

Még több
Szépség