Műtét nélküli arcfiatalítás – VIVACE kezelés (X)

2020.11.09. 09:24

Orvos-esztétikai arckezelések tekintetében a legfontosabb kérdés a hatásosság és az eredmény tartóssága. Egy esztétikai klinikán végzett arckezelés a modern technológiát és a hosszútávú célokat hatékonyan egyesíti, az eredmény sokkal több és látványosabb, mint egy kozmetikai kezelés esetében. A változás a bőr mélyrétegeiből történik, mint a jó alapozás egy házépítés esetén. A hasonlat koránt sem túlzó, ebben rejlik a klinikán végzett kezelések esszenciája.

A VIVACE bőrfiatalító arckezelés három módszer hatását ötvözi:

  • Kollagén indukciós terápia – A bőr mélyebb rétegeiben stimulálja az új kollagén és elasztin rostok termelődését. Ezáltal a bőr rugalmasabb, tömörebb lesz. Mely már az első kezelés után szembetűnő.
  • Sebgyógyulási folyamat – a tűszúrások mikrosérüléseket okoznak, beindul egy sebgyógyulási folyamat a bőr épen maradt területeiből kiindulva. Ennek köszönhetően a bőr feszesebb lesz, a ráncok elsimulnak.
  • Fényterápia – A vörös LED impulzusok aktiválják a bőrsejteket, növelve a kollagén termelés mértékét, a bőr nedvességtartalmát, valamint javítják a bőrtónust és a bőrtextúrát. A kék LED fény a javítja az aknés bőr állapotát.

Mikor érdemes elkezdeni?
30 éves kor felett bármikor, még a mélyebb ráncok kialakulása előtt. Az eredmény szempontjából a megelőzés években mérhető bőrfiatalodást eredményezhet. Ha pedig a tinédzser kor pattanásainak nyomát szeretnénk eltüntetni, akkor is hatékony segítség a VIVACE arckezelés.

Hogyan történik a kezelés?
A kezelés első lépése a mikrodermabrázió, mely bőrcsiszolást jelent. Ennek célja, hogy eltávolítsák a bőr legfelső elhalt hámrétegét, fokozva ezzel a kezelés hatékonyságát.

A kezelés előtt az egész arc területére érzéstelenítő krémet kennek. Így minimális fájdalomra vagy   kellemetlenségre sem kell számítani a kezelés alatt. A kezelés során egy 36 aranybevonatú mikrotűs kezelőfejjel haladnak végig az arc teljes területén, mely bipoláris rádiófrekvenciás energiát közvetít a bőrbe. Vagyis egy olyan mélyről jövő sejtmegújítás kezdődik a kollagén és elasztin rostok újra termelődésével, mely a bőrt életre kelti. Tulajdonképpen ettől lesz egyenletes tónusú és tömör az arcbőrünk.

A kezelés végén ultrahangos kezelőgéppel még egy speciális ampullát is felvisznek bőrre, mely kötőszövet erősítő és képző, valamint hatékony öregedésgátló tulajdonságú.

Kezelés után csak némi bőrpírrel kell számolnunk, mely többszöri hidratálás után hamar eltűnik.

Festy és Molnár Viola Anna bloggerek is a VIVACE arcfiatalítás mellett tették le a voksukat!

„Azért választottam a VIVACE kezelést, mert az arckrémeken túl szerettem volna egy sokkal intenzívebb és tartósabb hatást. Eddig kétszer voltam, de már az első alkalom után érezni lehetett a hatását. Sokkal üdébb lett a bőröm, hidratáltabb. Úgy éreztem ez mélyről jövőbb, mint amikor arckrémeket használok. A Bársony mellett döntöttem, mert szeretem a minőséget, ha az arcomról vagy a külsőmről van szó, nagyon nem mindegy, hogy hova járunk és mit használunk az arcbőrünkre.” Festy

 

„32 éves vagyok, így az arcbőröm komolyabb odafigyelést igényel, mint korábban. Rendszeresen járok kozmetikushoz, és az otthoni bőrápolásra is nagy hangsúlyt fektetek, de a krémek csak a bőr egy bizonyos rétegéig hatolnak, ennélfogva kevésbé hatékonyak. Pont azt kaptam tőle, amire szükségem volt: nem változott meg az arcom karaktere, egyszerűen csak frissebbnek, kipihentnek tűnök, a bőröm kisimult, élettel teli lett. Az egyik barátnőm a kezelés után azt mondta, fogalma sincs, mi változott rajtam, de sokkal harmonikusabb a megjelenésem, mint valaha. Azt hiszem, pont ez az, amit egy ilyen beavatkozással el szeretnénk érni!” Molnár Viola Anna

Mire számíthatunk a kezeléssorozat végén?

  • A bőr textúrája tömörebb, hidratáltabb, bársonyosabb lesz
  • a pórusok mérete csökken
  • a bőrkép egységes, fiatalos megjelenésűvé válik
  • a szem és száj környéki apró ráncok elsimultak

A VIVACE kezelést keresd a Bársony Orvos-Esztétikában.

Bársony Orvos-Esztétika kozmetika szépség VIVACE kezelés

Még több
Szépség