Essence és Catrice 2020 Őszi-Téli Újdonságok

Tiszta, természetes kozmetikumok, ragyogó bőr és praktikus szépségápolási megoldások

2020.10.01. 09:40

Egyedi, inspiráló smink highlightok a természetes és kifejező megjelenésekhez – ez az essence 2020-as őszi / téli új szortiment.

Akár egy természetes, ápolt arcbőr, akár 24 óráig tartó dúsító szempillaspirál vagy a merész és élénk színekkel ragyogó szemsmink – ezekkel az új termékekkel és kiegészítőkkel minden szépségkirálynő egy pillanat alatt kedvenc megjelenését készítheti el.

Catrice Cosmetics

Az új HELLO, GOOD STUFF! termékcsalád teljesen összhangban van a “Clean Beauty” mottóval:

Ami jó a bőrünknek, az jó Nekünk is! Mindegyik termék legalább 90% -ban természetes összetevőket tartalmaz és vegán. Továbbá mikroplasztik, parabén, PEG és ásványi olaj mentesek.

A szortifrissítés izgalmas darabját, az újhidratáló alapozót az essence fogyasztókkal közösen fejlesztettünk ki. Az ő kívánságaik: egy vegán, lágy fényű alapozó, amely természetes felületet hagy maga után, 24 órás hidratálást biztosít és egyedi árnyalatokban kapható.

Catrice Cosmetics

Ezen felül további innovatív, új termékek érhetők el az essence kínálatában a kifejező szemsminkhez, az ajkak ápolásához és a hibátlan körmökhöz.

Tiszta, természetes kozmetikumok, ragyogó bőr és praktikus szépségápolási megoldások a fókusz a CATRICE 2020-as őszi/ téli szortimentjének. Az új trendben a természetes megjelenéstől a tökéletességre törekvő kifejező stílusok a jellemző. Mindannyiukban az a közös, hogy a Beauty rajongók kedvenc szépségápolási termékei könnyen kezelhetők legyenek és maximális teljesítményt nyújtsanak. A CATRICE négy fő trenddel válaszolt az igényekre.

Essence

Természetes vs tökéletes én? A REDEFINITION OF BEAUTY stílusnak köszönhetően nincs szükség döntésre – szépségügyekben bármi megengedett, ami tetszik.

A CLEAN & WORRY FREE a természetesebb termékkoncepciókat és megjelenést jelenti, amelyeket a környezet és az állatok tiszteletben tartásával állítanak elő, és amelyek fenntarthatóbb megoldásokat kínálnak.

A SKINFLUENCE irányzatban ápoló összetevőket tartalmazó kozmetikai termékek találsz az egyre növekvő “skintellectuals” csoport számára.

És ki az, aki ezekért nem lenne oda: sokoldalú smink termékek, amelyek számos előnyt ötvöznek egyszerű alkalmazásukkal, és hosszan tartó hatásukkal. Ez a CONVENIENCE + trend.

Catrice Collection

További információkért látogass el social media oldalainkra: az essence hungary  vagy a Catrice hungary Facebook oldalára, vagy böngéssz a weboldalainkon: catrice.eu/hu  vagy az essence.eu/hu-hu megújult oldalon. Az újdonságok megvásárolhatók a lovebrands.hu webshopban és a dm üzletekben októbertől.

beauty catrice essence smink szépség

Még több
Szépség