„Bronzed this way” – Afrika

A kontinens egyedi színeit most megtalálod az új, essence „Bronzed this way!” Trend Kiadásában

2020.06.16. 11:44

Hatalmas sztyeppék, végtelen horizont és lélegzetelállító naplementék, valamint a fenséges “Big Five” – ez Afrika. A kontinens egyedi színeit most megtalálod az új, essence „Bronzed this way!” Trend Kiadásában. A limitált kiadásban különböző bronzosítók, pirosító, szemhéjpúder paletta, tetoválások és egy csillogó testolaj található- minden, amihez egy szépségkirálynőnek szüksége van az afrikai hangulat átéléséhez. Már kapható a dm üzletekben!

 

szemhéjpúder paletta

Bronz és réz tónusok, matt és csillogó hatások: A szemhéjpúder paletta tíz árnyalatának köszönhetően különféle „African vibes“ stílusú megjelenéseket hozhatunk létre. A finom nappali sminktől az esti ragyogásig minden lehetséges az árnyalatok sokféleségének köszönhetően. Egy kis extrém hatásra vágysz? Egyszerűen vigyél fel az egyik metál vagy csillogó árnyalatból a szem belső sarkába.

Ár: 3 099 Ft

 

matt bronzosító

A bronzosító a sivatagi nyári forróság árnyalatait kölcsönzi az arcnak.

A Trend Kiadás matt bronzosítója lenyűgöző leopárd mintájú, és könnyen alkalmazható: a legjobb, ha körkörös mozdulatokkal visszük fel, hogy hangsúlyozzuk arcunk egyes területeit: homlok, orr és orca. Az eredmény: tökéletes napsütötte hatás.

Ár: 1 499 Ft

csillámló testolaj

A napbarnított arcbőr még jobban kiemelhető az érzéki testolajjal, mely lágy csillogást biztosít, miközben a makadámiaolajjal táplálja a bőrt, emellett finom kókusz illatú. Használható a test egyes területei, például a nyak, dekoltázs, a karok vagy a lábak finom kiemelésére, vagy az egész test lágy ragyogásának biztosítására.

Ár: 1 649 Ft

 

bronzosító ecset

A stílusos legyező alakú ecset ikonikus leo mintájával igazi látványosság. Használható a bronzosítók lágy felviteléhez – függetlenül attól, hogy matt vagy ragyogó – hogy lágy napsütötte hatást biztosítsunk az arcunknak.

Ár: 1 499 Ft

sütött bronzy pirosító

Meleg tónusú, mint egy bronzosító, ragyog, mint egy pirosító: A sütött bronzy pirosító minden bőr tónusának napbarnított és ragyogó megjelenést kölcsönöz pillanatok alatt. Ugyanakkor a zsiráf mintájú lágy, sütött textúra könnyen keverhető.

Ár: 1 399 Ft

 

testékszer tetováló matricák

Még egy vad és elengedhetetlen beauty kiegészítő az igazi Afrika szerelmesek számára: a három különböző fémes árnyalatban pompázó tetoválások a test bármely pontján tökéletesen mutatnak – a dekoratív afrikai elemektől a tigrisig és az oroszlánokig – a tetoválások széles választékot kínálnak.

Ár: 749 Ft*

 

 

További információkért látogass el az essence hungary Facebook oldalára vagy a essence.eu/hu-hu megújult weboldalra.

Afrika beauty bronz essence szemhéjpúder

Még több
Szépség