Aranybarna a tavasz legszebb színe a hajfestésben

A mézszőke uralma megtörni látszik, üdvözöljük az új aranybarna hajtrendet

Aranybarna a tavasz legszebb színe a hajfestésben
2020.02.28. 18:04

A klasszikusan elegáns, időtlen mézszőke színárnyalat olyan a hajfestésben, mint a ruhásszekrényben a kis fekete. Idén tavasszal azonban komoly vetélytárs jelenik meg a színen: az aranybarna meleg, sötétebb árnyalataival a trendszakértők szerint eséllyel pályázik a  hajfestés új kis feketéjének státuszára.

Vegyünk vissza a színekből

A flamingó rózsaszín és az orgonalila már a múlté. A szépségszakmát jelenleg olyan hajszínek inspirálják, amelyek kevésbé feltűnőek és visszafogottabbak. Számunkra a jó hír az, hogy a trendek ismét hordhatóbbá válnak és a hétköznapjainkba könnyen beilleszthetőek. Ez vonatkozik a legújabb divat szerinti frizurákra is, amelyek rendre aranybarnában tündökölnek, és ha hihetünk a trendszakértőknek, nem csupán egy rövid szezon erejéig maradnak divatban, hanem hosszabb távon. Az új divatszín a barna hajnak ragyogó hatást, arany fényt kölcsönöz, ami rendkívül elegánssá és időtlenné teszi.

A hajfesték alapját egy közepes barna árnyalat adja, amelyet arany tónusokkal skáláznak fel, ami végeredményben fényes és előkelő megjelenést ad. Különösen, ha a kiegészítő árnyalat visszaveri a fényt és lágyan megcsillan.

View this post on Instagram

@stormibree and I playing around last night. 😘

A post shared by Chad (@chadwoodhair) on

Kinek áll jól az aranybarna?

Mivel egy meleg színárnyalatról beszélünk, a meleg árnyalatú bőrhöz különösen jól illik. Az arany fények a hajban az arany- olíva- vagy bronz árnyalatú bőrtípust szépen kihangsúlyozzák és ragyogóvá teszik. Ez a hajszín a zöld, borostyán és barna szemszínt remekül érvényre juttatja.

Azok, akik nagyon világos, rózsás árnyalatú porcelánbőrrel rendelkeznek inkább válasszanak hamvas barna vagy platinaszőke árnyalatot. Az ő esetükben az aranybarna túl nagy kontrasztot ad a bőrrel és emiatt sápaszt.

Arany csók a barna tincseken: a legszebb inspirációk

Akár bob, akár derékig érő hossz, sima vagy hullámos – az aranybarna árnyalat minden fazonban mutatós és az egyhangú barnából modern glamúros frizurát varázsol. Mutatjuk a legszebb inspirációkat:

View this post on Instagram

Slept in braids so technically I woke up like this lol

A post shared by STORMI (@stormibree) on

aranybarna haj hajfestés

Még több
Szépség