A Chanel új videója kedvet csinál a karácsonyhoz

Lily-Rose Depp egy 3 méter magas üvegcse tetején üldögélve rázza a hógömböt.

A Chanel új videója kedvet csinál a karácsonyhoz
2019.11.04. 15:04

“Imádtam eljátszani azt a karaktert, amit Jean-Paul Goude megalkotott. Újra azt éreztem, amit gyerekkoromban karácsony reggel, amikor csodaként éltem meg az ünnepi hangulatot.” – mondta Lily-Rose Depp a legújabb Chanel N°5 L’Eau parfüm kampányának fotózásáról. Az illatot kifejezetten az ünnepekre tervezték. A divatház a legendás fotóst, Jean-Paul Goude-ét kérte fel – aki több, mint három évtizede dolgozik együtt a Chanellel – hogy játékos és pimasz látásmódjával alkossa meg a ház egyik legikonikusabb illatának új kampányát. A parfüm arca Lily-Rose Depp lett, aki 2015-ben debütált a Chanel múzsájaként.

A Depp kezében lévő hógolyó mintha mágikus lenne, a háttérben lágy hóesés és karácsonyi zene eleveníti fel a karácsonyi hangulatot. A fotóról természetesen nem hiányozhat a parfüm sem, ami jelen esetben olyan nagy (3 méter magas), hogy Lily-Rose Depp az üvegcse tetején üldögél. A Chanel N ° 5 L’Eau novemberben már elérhető lesz a boltokban, hogy még jóval karácsony előtt beszerezhessük.

“Egy ünnepi kampánynak természeténél fogva az a feladata, hogy az örömöt és a meglepetést jelenítse meg. ” -mondta Goude. A fotós munkái során jellemzően a bájt és a humort keveri a nonkonformista védjegyével. “Jean-Paul Goude vizualitása olyan, mintha egy gyerek örökösen rácsodálkozna a világ különböző dolgaira, ennél a kampánynál erre volt szükségünk.” – mondja Thomas du Pré de Saint Maur, a Global Creative Resources for CHANEL Fragrance & Beauty and Watches & Fine Jewelry igazgatója.

A karácsony még sosem volt ennyire illatos, mint idén lesz.

Fotók: Chanel

Chanel jean-paul goude kaárcsony lily-rose depp N ° 5 L'Eau parfüm

Még több
Szépség