Ilyen az ideális szemöldök 2019-ben

Dobd el a szemöldökcsipeszt és vértezd fel magad jó sok türelemmel.

Ilyen az ideális szemöldök 2019-ben
2019.10.28. 14:58

A mai modern korban egy arc legkiemelkedőbb része egyérteműen a szemöldök. A ’90-es évek vékony íveitől Cara Delevingne extra vastag és kusza szemöldökéig, mindenki igyekszik a kifogástalan vastagság és forma szerint rendezni szálait. A szemöldök az arcunk legkarakteresebb része, hiszen kiemeli a szemet és keretet ad az arcnak. A szögletes, vastag forma után most a természetes, lágyan ívelő szemöldök lesz a divat, mint amilyen Zendayának vagy Dua Lipának is van.

A 2019. őszi szemöldök trend

Ha te is túlszedted tinikorodban a szemöldököd, és egy dús szemöldök már elképzelhetetlennek tűnik, nee add fel a reményt! Először is vértezd fel magad rengeteg türelemmel és fogadd el, hogy a változás nem egy nap alatt fog bekövetkezni. Tedd el jó messzire a szemöldökcsipeszt és próbáld leküzdeni az ingert, hogy kitépd a kósza szálakat. A növekedési fázisban a bőrradír például nagyon hatékony lehet, mivel az apró szemcsék serkentik a vérkeringést. Érdemes minden este egy percig masszírozni a szemöldökünket legalább két hónapon át.

Léteznek kifejezetten szemöldökre készült szérumok is, melyek természetes hormonokat tartalmaznak. Ezeknek a lényege, hogy elősegítsék a szőrszálak növekedését. Abban az esetben, ha ritkás a szemöldököd, ceruza helyett praktikusabb szemöldökport használni. A titok mindössze annyi, hogy a hajad színével a két legjobban megegyező árnyalatot keverd össze, majd a végeredményt fixáld átlátszó géllel.

Találd meg a számodra ideális formát.

A zenei és filmsztárok mindig is nagy hangsúlyt fektettek a szemöldökük ápolására. Főleg, mivel egy erőteljes rúzs mellé a szemeket inkább visszafogottan sminkelik. Az ideális szemöldökforma a klasszikus, szárnyhoz hasonlító ív, habár a jelen kor divatja szerint a kissé egyenes, dús és hosszabb szemöldök számít trendinek. Ez az a szemöldökforma, ami mindenkinek jól áll.

szemöldök szépség trend

Még több
Szépség