Minden, amit tudnod kell a Zoë Kravitz x YSL sminkkollekcióról

A rúzsokat a szeretteiről nevezte el a színésznő

Minden, amit tudnod kell a Zoë Kravitz x YSL sminkkollekcióról
2019.08.21. 18:37

Ez hivatalosan is Zoë Kravitz nyara. Visszafojtott lélegzettel néztük a Hatalmas kis hazugságok második évadában, és most volt az esküvője is. A Karl Glusman nal kötött frigy megünneplésén ott volt egy csomó A-listás sztár Denzel Washingtontól Reese Witherspoonig. És most egy újabb izgalmas hírünk van vele kapcsolatban.

Az Yves Saint Laurent-nal közösen bejelentették, hogy közös rúzskollekciót jelentetnek meg – hát kell ennél coolab kooperáció?

Az YSL Beauty megerősítette, hogy hat új színárnyalat érkezik, melyeket mind maga Zoë Kravitz tervezett, a márka klasszikus Rouge Pur Couture formulájában.

„A Rouge Pr Couture az egyik kedvenc termékem. Olyan szép a textúrája. Nem szárad ki, de nem is túl csillogó. Szerintem tökéletes”  – mondja Kravitz.

Beszéljünk a csomagolásról is. Az YSL fényes arany és fekete csomagolásairól híres, és ehhez a kollekcióhoz a termékek kaptak egy plusz réteg ragyogást, melyet a Black Opium parfüm ihletett, aminek Kravitz az arca.

A kollekcióban három nude és három vörös árnyalatú rúzs található, és a színésznő a számára fontos nőkről nevezte el őket. A Lale’s Red az édesanyjára utal, a Scouts Red pedig házi kedvencére. „Scout a kutyám. Nem visel rúzst. De mind szeretnénk olyan mesések lenni, mint Scout!” Igen, Zoë, fogadj örökbe minket is!

View this post on Instagram

@YSLBEAUTY #YSLBEAUTYXZOECOLLECTION …comin soon 💋

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

A hat árnyalatot a Harrodsnál lehet megvásárolni szeptember 4-től.

rúzs smink ysl Zoe Kravitz

Még több
Szépség