Az illat, ami passzol kedvenc drágakövedhez

Idén ismét hódítanak a drágakő ihlette parfümök!

Az illat, ami passzol kedvenc drágakövedhez
2019.08.06. 12:59

A különböző drága- és féldrágakövek, kristályok fontos szerepet játszottak már az ókorban is, hiszen amulettként vagy talizmánként viselve gyógyító, védő vagy szerencsét hozó hatást tulajdonítottak nekik. Ahogy a drágakövek, úgy az illatok terén is fontos, hogy az ízlésünkhöz és személyiségünkhöz megfelelő parfümöt válasszuk. A Versace gyémánt ihlette négy parfümvariációja virágos, selymes illatköntösbe öltözteti bőröd, melyek közül útmutatónk segítségével te is megtalálhatod a számodra legtökéletesebb változatot aszerint, hogy melyik drágakő passzol hozzád a legjobban!

Gyémánt

„A gyémánt a nők legjobb barátja” – énekelte Marilyn Monroe. Kevés olyan hölgy van a világon, aki ellen tud állni a gyémánt tisztaságának és ragyogásának. Ha téged is magával ragadott a tiszta gyémánt szépsége, akkor válaszd a Versace Bright Crystal virágos-gyümölcsös-pézsmás illatát, ami a yuzu, a bazsarózsa és a pézsma egyvelegével fog megigézni. 

Rózsaszín zafír

Több olyan kultúra létezik, ahol úgy vélik, a rózsaszín zafír különleges hatalommal bír: jó szerencsét és örök szerelmet nyújt, ezek mellett pedig jelképezi a bizalmat, a lojalitást és az őszinteséget. Ha tiszta és őszinte szerelemre vágysz, válaszd a Versace Bright Crystal Absolu illatát, ami a gránátalma, a lótuszvirág és az ámbra édes jegyeit rejti magában.

Citrin

Élénksárga színével az igazán egyedi citrin kő boldogságot, pozitivitást és jólétet hoz viselőjének. Képes kihangsúlyozni az igazi nőiességet és bájt, felerősítve a vidám pillanataidat. Lehetetlen lelombozni a kedvedet? Akkor a Versace Yellow Diamond virágos-gyümölcsös illata tökéletes számodra, amely a körte, a tavirózsa és az pézsma hármasában teljesedik ki.

Ametiszt

Az ametiszt féldrágakő segíti a koncentrációt és a logikai gondolkodást, ezáltal növeli a motivációt és a nagyobb figyelmet. Segítségével a tanulás képessége javulhat és megteremti a belső harmóniát, békét. Ha a „nyugalom szigetére” vágysz, válaszd a Versace Crystal Noir elragadó illatát, amelyet a gyömbér, a bazsarózsa és a szantálfa melegsége tesz ellenálhatatlanná. 

ametiszt drágakő kristály parfüm reklám versace zafír

Még több
Szépség