Hűtőbe a kozmetikumokkal!

Az egész világ erről beszél, sőt használja is. A beauty hűtő az új menőség.

Hűtőbe a kozmetikumokkal!
2019.05.02. 12:31

Ez az év hivatalosan is a kozmetikumok stílusos tárolásáról szól. Az elegánsan organizált piperepolc a krémjeiddel és a fésülködőasztalon felsorakoztatott sminkek után itt az új Instagram őrület, a beauty hűtő – azoknak a kencéknek, amiknek jót tesz, ha hűvösre teszed őket.

Persze, tarthatnád ezeket a normál hűtőszekrényben is – talán már el is foglalták a legalsó polcot a bőrápolóid – , de mennyivel inkább fotóbarát egy csini mini hűtő, telepakolva a kedvenceiddel. Megmutatjuk, mi mindent érdemes hidegen tárolni!

Arcápoló eszközök

Ha használsz rózsakvarcból vagy jade kőből készült arcmasszírozót, bár eleve hűvös az érintésük a bőrön, ha még hidegebb, még jobb. Ugyanis az arcmasszírozásnál ez a hideg, sima felület segít fokozni a nyirokármlást, ezáltal a méregtelenítést (így csökkenti a duzzadtságot) és élénkíti a bőrszínt azáltal, hogy serkenti a vérkeringést, amitől láthatóan ragyogóbb leszas bőröd.

Fátyolmaszkok

A lehűtött fátyolmaszkok csodás gyógyírt jelentenek egy kiadós buli utáni másnaposságra. Felfrissítenek, feszesítenek és ragyogást adnak, nem beszélve az intenzív hidratálásról persze. Ugyanez igaz a szemmaszkokra, tapaszokra, melyek lehűtve még hatékonyabbak a duzzadt szemkörnyékre.

Nappali krémek

Nem kötelező, de ha a nappali krémedet és a szemkörnyékápolódat is hűtőben tartod, a hideg tovább fokozza kozmetikumaid duzzadtságcsökkentő és feszesítő hatását és átmenetileg a pórusokat is összehúzza.

Arcpermetek

Miközben arcpermetet különböző célokra használsz – a sminked fixálásától kezdve a hidratálásig vagy a ragyogásfokozásig – semmi kétség, hogy ha lehűtöd bármelyiket, csodásan felfrissítenek, ami különösen hőség idején áldásos.

Körömlakkok

Míg a parfümödet illetően a szakértők véleménye megoszlik, a körömlakkod szempontjából egyöntetűen a válasz: igen. Hogy miért? A hűtés megőrzi a formula stabilitását és megakadályozza, hogy szétváljanak a komponensek, illetve besűrűsödjön a lakk.

A MINI HŰTŐKÉRT KATT A GALÉRIÁRA!

Katt a galériára!
6 fotó

Hűtőbe a kozmetikumokkal!

1 of 6
2 of 6
3 of 6
4 of 6
5 of 6
6 of 6

  2 of 6
Hűtőbe a kozmetikumokkal!

Ardes TK44 Baby Artiko mini hűtőszekrény 23 990 Ft

  3 of 6
Hűtőbe a kozmetikumokkal!

Mini Taverna 4l-es hűtőszekrény, Klarstein 19 990 Ft

  4 of 6
Hűtőbe a kozmetikumokkal!

4l Thermoelectric Mini Beauty Fridge & Warmer mini hűtő és melegítő, Cooluli 26 170 Ft

  5 of 6
Hűtőbe a kozmetikumokkal!

F16 mini hűtőszekrény 14 l, Mobicool 31 990 Ft

  6 of 6
Hűtőbe a kozmetikumokkal!

Frescolino 1 mini hűtõszekrény, 17 l, Trisa 38 990 Ft

beauty hűtő hűtőszerkény mini

Még több
Szépség