3 tipp, mielőtt felfrissíttetnéd a frizurád

Elárulunk mindent a legújabb hatrendekről, hogy kiválaszthasd a legjobban tetsző hajformát, és színt, mielőtt beülnél a fodrász székbe.

3 tipp, mielőtt felfrissíttetnéd a frizurád
2019.04.10. 09:52

Két évvel ezelőtt még imádtad a hajad, de már aggódsz, hogy az akkor szupertrendi frizurád mára elavult és sokkal inkább unalmas, mint izgalmas? Észrevetted, hogy a hajszíned már nem igazán passzol hozzád? Hogyha évek óta ugyanazzal a frizurával kelsz és fekszel minden nap, és nem vagy benne biztos, hogy még mindig szereted, akkor itt az ideje változtatni.

Kutasd fel a legújabb trendeket!

Vagy inkább hagyd, mi már úgyis összefoglaltuk neked! Az idei szezonban a vállig érő bob frizurák, az össze-vissza vágott tincsek (Guido Palau-nak köszönhetően, így néztek ki a modellek a Miu Miu és a Prada bemutatón), valamint a romantikus színárnyalatok (a Marc Jacobs show-n minden modell haja a ruhája színéhez passzolt, míg Giambattista Valli modellei rózsapiros és mályvaszínű hajkoronában mutatkoztak) uralkodnak. Amikor divatbemutatót nézünk, érdemes nem csak a ruhákra koncentrálni, hanem a hajra, sminkre, körömre és a kiegészítőkre is. Az ördög mindig a részletekben rejlik. Ha figyelmesek vagyunk, több legyet üthetünk egy csapásra, azonnal megtudjuk a szépségtrendeket is.

Keress hajszín inspirációt!

Felejtsd el a tipikus szőke/barna/vörös hajszíneket, ideje új árnyalat után nézni. A szépség- és divatcikkekben a magazinok mindig frissen kézbesítik a legújabb trendeket, csak meg kell találnod azt a színt, ami hozzád legjobban illik. Az Instagram oldal szintén tökéletes inspirációs forrás lehet, főleg, ha olyan sztárokat is követsz, akiknek arc- és bőrtípusuk hasonló a tiédhez.

Nehéz olyan képeket összegyűjteni a fodrászodnak, amin látszik a lényeg? A modellügynökségek oldalán minden modellről készül kép, érdemes azok között válogatni, amivel a fodrász nem lőhet mellé. Nagyon fontos, hogy egy húron pendüljetek, hiszen egy színt van, aki puha rezes árnyalatúnak, más pedig világos narancssárgának lát. Ha pedig félsz, hogyan fog beilleszkedni az életstílusodba az új hajszíned, ezt a cikket olvasd el.

Kérj tanácsot a fodrásztól!

A fodrászodnak tisztában kell lennie a legújabb trendekkel, és nem árt, ha néha megkéred, világosítson fel a legfrissebb divatról. Időnként megér egy sima mosás-szárításra befizetni, hogy közben megbeszélhessétek, milyen színt is ajánl neked leginkább a fodrász. A konzultálás mellé frissen mosott frizurád is lesz, plusz nem lesz rajtad a sürgető nyomás, mivel nem egy perc alatt kell dűlőre jutnod a hajszínnel kapcsolatban. Ha nem tudsz könnyedén döntést hozni, kérd ki a barátaid véleményét is. Minél több aspektusból közelíted meg, annál élesebb elképzelés alakul ki a fejedben, hogy mi az, amire igazán vágysz.

fodrász frizura haj szín új váltás

Még több
Szépség