A jövő alapozója a színezett arcolaj?

Alapozó, arcolaj, színezett hidratáló – mind próbáltuk már, de mi történik, ha mindhárom hatását összeadjuk, és kapunk valami egészen újat? Porondon az alapozók legújabb generációja, a színezett arcolaj.

A jövő alapozója a színezett arcolaj?
2019.02.11. 22:21

A „no make-up make-up” folyamatos népszerűsége és a tökéletes bőr utáni áhítozásunk eredményeképp a bőrápolás és smink keresztezéséből megszületett új beauty kategória minden problémánkat megoldani látszik.

A hollywood-i sztárok körében is népszerű Los Angeles-i márka, a Kosås egy olyan forradalmi beauty hibridet dobott piacra, ami tökéletes kombinációja az alapozó bőrkiegyenlítő, ragyogásfokozó hatásának és az arcolaj tápláló, hidratáló, bőrfeltöltő tulajdonságainak. A hat aktív növényi olaj kombinációjából álló színezett arcolaj 10 különböző árnyalatban érhető el, és szemmel láthatóan elvarázsolt mindenkit, aki eddig kipróbálta. Textúrájának köszönhetően elég csak egyszerűen bekenni vele az arcodat, mint egy arcápolóval. Egy könnyű, áttetsző fedéshez egyetlen csepp is elég, de ha közepes fedést szeretnél elérni, 2-4 cseppel azt is megteheted, sőt, ha maximális fedés a cél, 4-6 csepp és tökéletesen egyenletes végeredményt kaphatsz, akkor is, ha problémás, pigmentfoltos vagy rosaceás a bőröd. Ráadásul, egész nap fennmarad, bőröd megőrzi rugalmasságát, bársonyosságát és hidratáltságát. Bár a Kosås Tinted Face Oil pillanatnyilag úttörőnek számít a sminkek között, hamarosan számos versenytársra számíthat a nagyobb márkák körében.

 

Tinted Face Oil, Kosås, 42 dollár

alapozó arc arcolaj bőr bőrápolás kosas színezett

Még több
Szépség