Last minute party time! – Frizurák a nyár végére

A fülledt nyári estéken nincs is jobb, mint egy kiadós szabadtéri buli, legyen az egy fesztiválon vagy egy belvárosi teraszon – s ahogy az időjárást elnézzük, erre még lesz alkalmunk egy ideig. S hogy milyen a hőbiztos, szexi nyári frizura? Íme!

Last minute party time! – Frizurák a nyár végére
2018.08.17. 12:07

1. Naplemente-tónusok

A pasztell hajszínezők még mindig hatalmas divatnak számítanak, de az idei trendek legnagyobb favoritja, hogy a csodás nyáresti naplementét varázsoljuk a tincseinkbe. Hagyjuk, hogy megihlessen minket a vízen tükröződő könnyed rózsaszín, finom lila vagy éppen a hűvös kék.

 

Ezzel készítsd el: Glitter Hair Chalk Hajszínező kréta, Claire’s 4590 Ft

2. Könnyed fonatok

Kifordított, dupla, csavart – nyáron bátran játsszunk a különféle fonatstílusokkal! Első lépésként mindenképp használjunk hajformázó tejet vagy hajhabot, ami rendezetté teszi a szálakat és könnyen alakíthatóvá a tincseket. Majd fonjunk be egy-egy tincset a halántékkal egy vonalban, és finoman lakkozzuk át az egészet, hogy még egy vad beachparti alatt is tartós maradjon.

Ezzel készítsd el: L’Incroyable Blowdry hajformázó tej, Kérastase 6600 Ft

3. Hableány-tincsek

A vizes hatású haj kicsit megszelídített változata a hableányfrizura, aminek a lényege, hogy a tincsek most csak enyhén tűnnek nedvesnek, és a lényeg a különleges textúrán van. Érdemes már most ellesni a profi technikát, mert a legnagyobb tervezők 2018-as őszi–téli kollekciójának a bemutatóin is sorra ilyen frizurával tűntek fel a modellek.

Ezzel készítsd el: Domination Extreme Splash vizes hatású zselé, L’Oréal Professionnel 2910 Ft

4. Beach-hullámok

Nem véletlen, hogy a férfiak ezt tartják a legszexisebb frizurának, hiszen a könnyed és laza hullámok egyszerre természetesek, nőiesek, ugyanakkor kissé pimasz játékosságot is kölcsönöznek viselőjüknek. A legtutibb beachpermetek mellett mehet egy kis hajvilágosítás a tincseknek, és ha lehet, még szexibb.

Ezzel készítsd el: Casting Sunkiss Tropical fokozatos hajvilágosító spray, L’Oréal Paris 1699 Ft

Fotók: press, Studio Harfager, Cavalli, Talbot Runhof, Marchesa

frizura haj hajfestés nyár

Még több
Szépség