Minden idők legjobb sztár-szemöldökei

A jól megformázott szemöldök felér egy fiatalító kezeléssel

Minden idők legjobb sztár-szemöldökei
2018.07.02. 12:59

Az anyáink, nagyanyáink idejében népszerű, majd a kilencvenes években újra divatba jött extra vékony szemöldök úgy tűnik, tényleg már csak nosztalgia marad. Hogy miért? Mert végre rájöttünk, hogy szemöldökünk nem csak a szemünket keretezi, hanem az egész arc karakterét határozza meg, s a jól megformázott szemöldök, akár egy optikai ráncfelvarrással is felér. A sminkmesterek szerint pedig egyetlen smink sem mutat igazán nélküle.

1. Cara Delevingne

A dús szemöldök úttörője, mondhatni egyedül taposta ki a bozontos szemöldök trendjét.

2. Rihanna

A minden porcikájában különlegességre törekvő énekesnő meglehet, hogy egyhangú, monokróm fémes sminkek rajongója, de a szemöldökei mindig visszafogottak és tökéletesek.

3. Audrey Hepburn

Minden bizonnyal a történelem legkeresettebb szemöldöke. Audrey sminkjének fókuszában mindig egyenes, sötét ívei álltak.

4. Brooke Shields

A kifutók backstage-eiben a legnagyobb inspirációt Brooke Shields legendás vastag és kissé vad szemöldökei adták. Kicsit túlszedted? Minden este kend be ricinusolajjal, ami segíti a szálak növekedését.

5. Elizabeth Taylor

A klasszikus Hollywood glamour ikonikus szemöldöke– egyöntetűen vastag és sötét, leheletnyi ívvel.

6. Emma Watson

Emma szemöldökeiben semmi kivetnivaló nincs. Középen vastag, a külső végén elvékonyodik, ami kinyitja és hangsúlyozza mandulavágású szemeit.

7. Kate Upton

A modellből lett színésznő bebizonyította, hogy a szemöldöknek nem kell feltétlenül nagyon vastagnak lennie ahhoz, hogy határozott legyen. A magasan ívelt típus megemeli a vonásokat, s ha két árnyalattal sötétebbre színezzük eredeti színénél, mi is elérhetjük ezt az összhatást.

8. Margot Robbie

Bátran festhetjük is. A szőke Margot Robbie hangsúlyos szemöldökeit épp ennek köszönheti – hajszínénél néhány árnyalattal sötétebbre festeti őket.

9. Keira Knightley

Keira Knightley megőrizte szemöldöke természetes formáját, és az egyszerűségre törekszik: egy leheletnyi szemöldökformázó géllel tartja rendben és természetesen a szálakat.

10. Lily Collins

Lily szív alakú arcformájához jól áll a dús és vad szemöldök. Ha a tiéd eredetileg nem ilyen vastag, vékonyhegyű szemöldökceruzával kitöltve a szálak között könnyen csalhatsz egy picit.

celebek szemöldök sztárok

Még több
Szépség