Karlie Kloss 8 szépségtrükkje

Karlie Kloss 8 szépségtrükkje
2017.06.08. 14:12

1. Hagyd, hogy inspiráljon a város, ahol éppen vagy

„New Yorkban mindig kicsit merészebb vagyok, mert a város maga is nagyon vibráló és extravagáns. Bármit viselhetsz az utcákon, amit csak szeretnél. Kiöltözhetsz, vagy lehetsz lazább is, jöhet a magas sarkú vagy akár a tornacipő is. Európában sokkal formálisabban öltözködöm, mint New York-ban, itt sokkal bátrabb vagyok. Ami a sminket illeti, New York-ban nagyon szeretek színes rúzsokat használni. A pirossal kimondottan szeretek kísérletezni, de jöhetnek a merészebb színek is akár.”

2. Még a szupermodelleknek is vannak rossz szépségápolási szokásaik

„Ez az idegesítő pattanás a hétvégén jelent meg az arcomon. És nem számít, hogy az édesanyám hányszor, de hányszor elmondta, hogy még véletlenül se nyúljak hozzá, egyszerűen kívántatja magát! Így nekiestem, most meg háromszor akkora, mint volt.”

3.  Az esti arctisztítás a kulcsa mindennek

„Este, mielőtt lefekszem, mindig megtisztítom az arcomat. Egy divatbemutatón vagy egy fotózáson több réteg sminket használunk, és nagyon fontosnak tartom, hogy alaposan megtisztítsam az arcomat. Az esti rutinom úgy néz ki, hogy először eltávolítom a sminket és az egyéb szennyeződéseket a L’Oréal micellás arctisztító vizével, aztán megtisztítom az arcomat a Clarisonic arctisztító keféjével – még ha nincs is semmilyen hatása, akkor is nagyon kellemes érzés. Végül argánolajat használok, aminek nincs túl erős illata. Felviszem az arcomra és a kezeimet is bekenem vele, mert bőröm nagyon igényli az ápolást.”

Boys are back in town @hungvanngo @harryjoshhair 🌟

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

4. Egy jól felépített és változatos edzésterv magabiztosságot ad

„Nagyon szeretem az erősítő edzéseket, az ismétlődő gyakorlatokat, a könnyű súlyokkal vagy a bokasúllyal végezhető feladatokat, és azokat, amikor a saját testsúlyunkat használjuk. Szeretek kardiózni is, akár kisebb súlyokkal nehezítve. Arra jöttem rá, hogy ennek a két edzésformának az együttes alkalmazása nagyon hatékony lehet. Amikor könnyű súlyokat használsz az edzéshez, azzal több izmot tudsz építeni és több kalóriát égetsz el akár pihenés közben is. Ha erősnek érzem magam, az magabiztossággal tölt el.”

call me knock out 👊😉 #fitnessfriday

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

5. A körmök több törődést igényelnek

„Őszintén szólva ez ügyben kissé visszafogott vagyok. Törődöm a körmeimmel, de alapvetően csak hidratálom őket olíva, argán vagy kókuszolajjal. Csak a felső hámréteget hidratálom velük. Annyi mindenre használjuk a kezünket, fontos, hogy ne feledkezzünk meg a megfelelő ápolásról.”

6. Időnként kényeztesd magad arckezelésekkel

„Imádom az arckezeléseket. Havonta egyszer eljárok Joanna Vargas-hoz. Nagyon élvezem, amikor egy hozzáértő szakember veszi kezelésbe a pattanásaimat. Ők tudják, hogy hogyan nyúljanak hozzájuk, főleg ha előtte kibírtad, hogy ne nyomd ki őket.”

Glam tonight before @lorealmakeup #WomenofWorth ✨

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

7. Pat McGrath tudja a tutit

„Sok nagyszerű szakemberrel dolgoztam már korábban, például Diane Kendal-el vagy Dick Page-el, és sok trükköt ellestem tőlünk, amiket próbáltam ötvözni is. De úgy érzem, hogy Pat McGrath tanította meg igazán, hogy hogyan is kell a szemöldökömmel bánni. Egyszer azt mondta nekem: „A szemöldökeid olyanok mintha testvérek lennének, de nem egypetéjű ikrek. Rokonok, de mégsem ikrek.” Megpróbálom ezt észben tartani. Időközben nagyon sok apró trükköt megtanultam, de az a legfontosabb, hogy megismerd, milyen is az arcod valójában, és hogy mi az, ami a legjobban tetszik neked.”

8. A kevesebb több

„Ugyanúgy sminkelem magam, amikor órára, munkába megyek, vagy éppen egy baráttal ebédelek. Felteszek egy kis szempillaspirált, BB krémet, korrektort a pattanásaimra, ajakbalzsamot, parfümöt fújok magamra és már rohanok is. Az egyszerűségre törekszem. Sokkal magabiztosabbnak érzem magam, amikor csak egy kis minimál smink van rajtam, mert akkor azt érzem, hogy a szépségem és a magabiztosságom igazából belülről fakad. A legtöbb, amit magadért tehetsz, hogy gondozod ezt a belülről sugárzó szépséget és magabiztosságot, és akkor fogsz a legjobban kinézni.”

bye Sydney 👋🏼 see you in 2017 ☺️

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

 

 

 

karlie kloss szépség

Még több
Szépség