Három napra ismét kinyit a Rácz Fürdő

A nyár utolsó hónapjában a világhírű kozmetikai márka, az Omorovicza ismét megnyitja luxus szépségszalonjának kapuit azon a helyen ahol minden elkezdődött, a Rácz Fürdőben. A spa vendégei három napon keresztül élvezhetik a kezeléseket a gyönyörű fürdő falai között.

2016.08.04. 11:23

rácz-elle

A márka története valójában már az 1800-as években elkezdődött. Akkoriban a patinás budapesti Rácz Fürdő az Omorovicza család tulajdonában volt, akik hamar rájöttek, hogy ez a különleges termálvíz számos bőrproblémára is megoldást nyújt. Kihasználva ezt az előnyt létrehozták saját, innovatív bőrápolási termékcsaládjukat.

A kizárólag természetes összetevőket tartalmazó kozmetikumok nemzetközileg is óriási sikert arattak, a prémium termékek mellett a kezelések atmoszféráját is a profizmus jellemzi.

rácz-elle

Az augusztus 4-től 6-ig tartó pop up spa vendégei a márka legújabb kezelését, a Summer Breeze Hydralifting Facial arckezelést próbálhatják ki. A 45 perces kényeztetés célja serkenteni a nyirokkeringést, hogy eltávolítsák a felesleges méreganyagot a szervezetből, továbbá a kezelés növeli az izomtónust és javítja a bőr feszességét is. A bőr oxigénellátását növelve új energiával töltik fel a bőrt, hogy az visszanyerje frissességét.

rácz-elle

A Rácz Fürdő kizárólag az esemény ideje alatt, 2016. augusztus 4. és 6. között tart nyitva.

A kezelés időtartama: 45 perc, ára 12 000 HUF.

Látogass el, és tapasztald meg a saját bőrödön a kezelés bőrmegújító hatását!

A kezelésre időpontot az alábbi elérhetőségen lehet foglalni +36 1 302 4604.

Helyszín: Budapest, Hadnagy u. 8-10, 1013

arc arcápolás bőrápolás bőrfiatalítás kozmetika kozmetikum luxus márka omorovicza pop up spa rácz fürdő szépségszalon

Még több
Szépség