Már Magyarországon is kapható a BABOR AGE ID sminksorozat! (x)

A BABOR AGE ID sminksorozat az első olyan smink, melyet bőrápolási kutatások eredményeire alapozva hoztak létre, így ötvözi a bőrfiatalító hatású anti-aging termékek és a káprázatos színvilágú sminksorozatok legkedvezőbb tulajdonságait.

Már Magyarországon is kapható a BABOR AGE ID sminksorozat! (x)
2016.07.22. 09:00

„Az AGEID olyan innovatív termék a sminkpiacon, amely minőségét, hatóanyagait, színvilágát, sőt tartósságát tekintve is kiváló. Egyedülállóan praktikus, mivel színeiben és használhatóságában tökéletesen a nők igényeihez igazodik, ráadásul a bőrápolásra is nagy hangsúlyt fektet. Exkluzív megjelenésének köszönhetően a női ridikül ékszere.” – fejtette ki véleményét Hovorka-Miskolczi Kinga, Európa-bajnok sminkmester, a Babor magyarországi hivatalos sminktrénere.

babor-elle

Az AGE ID sminktermékcsalád minősége a legmagasabb standardeknek is eleget tesz funkcionalitás, hordhatóság, kifejezőerő tekintetében. Egyedien kiváló tulajdonsága a 4-szeres anti-aging hatás: 2 “instant lifting ” + 2 “preventív anti-aging”

Próbáljátok ki a márka nyári sztártermékét: az ultrakönnyű textúrjú AGE ID Szérum Alapozó 4-szeres anti-aging hatásának köszönhetően természetes és makulátlan arcbőrt varázsol!

anti-aging babor babor cosmetics babor magyarország lifting smink sminktipp sminkújdonság

Még több
Szépség