A legújabb parfümtrend: férfias illatjegyektől hemzsegő női parfümök

Rajongunk a boyfriend szabású farmerért, sokszor szívesen felkapunk egy túlméretezett inget, vagy öltünk maszkulin bomber dzsekit. De mi a helyzet a kozmetikumok terén? Úgy tűnik, a parfümőrök egyre gyakrabban használnak hangsúlyos férfias illatjegyeket a női parfümökhöz, vagy kreálnak uniszex parfümöt! Cikkünkben bemutatjuk a citrusos, fás illatjegyekkel elhalmozott legújabb illatokat!

A legújabb parfümtrend: férfias illatjegyektől hemzsegő női parfümök
2016.07.14. 11:59

L’Eau d’Issey Pure (EDP), Issey Miyake (50 ml), 25300 Ft

Issey Miyake így mutatta be a legújabb parfümöt: “a legszebb és legtisztább illat a világon: a víz illata a női bőrön.” Az alapjegyek között megtaláljuk a csábító pézsmát, a szívjegyek között a fűszeres szegfűt és a fehér lótuszt, a fejjegyben pedig a rózsavíz illata is előbukkan. A pézsmás-fás alapillatban a hűs tenger tiszta illata, és energiája is feltűnik.

parfüm-elle

Eau de néroli doré, Hermés (100 ml), 30 100 Ft

Citrus- dominált formula, mely igazi önálló stílust képvisel. A nerolit csipetnyi sáfránnyal fűszerezték, így az illat olyan hatást kelt, mintha egy mediterrán vidéken ébrednénk egy friss hajnalon.

parfüm-elle

Santa Royal, Guerlain 51 200 Ft

A Guerlain a szantálfa illatjegyet hangsúlyozva az Arábia birodalmába repít minket. Az orientális illat fás-fűszeres jegyei között felfedezhetjük a rózsa esszenciát, a fahéjat, a borostyánt. Thierry Wasser, a márka parfümőre az illat elkészítésekor szerette volna felfedni a szantálfa titkos oldalát, így innovatívan pézsmával és a Guerlain kézjegyével fűszerezte az illatot, végeredményként egy igazán modern, uniszex parfümöt hozott létre.

parfüm-elle

illat illatújdonság parfüm parfümújdonság uniszex

Még több
Szépség