Precíz napvédelem egész nyáron

Bújjunk bátran a bikininkbe, és energiával feltöltődve, mosolyogva élvezzük a nyaralás minden egyes pillanatát. De ne felejtsük otthon kedvenc napozónkat, ami nemcsak a káros sugaraktól védi bőrünket, hanem a ráncosodás ellen is felveszi a versenyt!

Precíz napvédelem egész nyáron
2016.06.10. 12:03

Bár egy hatékony napvédőkrém egyetlen strandtáskából se hiányozhatna, a nők csupán 33%-a használ napozószereket, 62%-a ritkán, 15% egyáltalán nem. Pedig érdemes komolyan venni a napvédelmet, hiszen a nap ismert káros sugárzása mellett a bőr öregedés legfőbb indikátora az UV sugárzás! Éppen ezért nem véletlen, hogy a BABOR napozótermékeiben az anti-aging hatás kiemelt szerepet kap, ezáltal intelligens napernyőt jelentenek a bőr számára. A bőr optimális védelemben részesül, megőrzi fiatalságát és természetes ellenálló képességét, így zavartalanul élvezheted a napsütést.

Hogyan öregíti bőrünket a napsugárzás?

A bőröregedésért 80-90%-ban a nap tehető felelőssé a bőrgyógyászok véleménye szerint. A napsugárzás káros hatásai közé nemcsak a rákkeltő hatás tartozik, de erőteljes ráncosító hatással is bír. Ennek oka, hogy a nap sugarai változást okoznak a sejtekben, DNS-károsodást idéznek elő, valamint a gyökök felszabadítása által a bőr kollagén és elasztin szintjét csökkentik. A bőr szerkezetének módosulása a megjelenését is megváltoztatja, veszít feszességéből, érzékenysége fokozódik.

A BABOR ANTI-AGING SUN CARE termékcsaládban megtalálható Skin Protection Complex hármas hatású védelmet biztosít a sejtkárosodás, a bőröregedés és a napfény ártalmas hatásai ellen. UVA- és UVB-szűrőkkel véd a napégés ellen, óvja az őssejteket és a bőrt a fényártalmaktól, valamint a szabadgyököktől. Gyökmegkötő hatású E és C-vitamint tartalmaz kapszulába zárva, mely UV sugárzás következtében fejti ki hatását.

babor-elle


www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebb eső BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

anti-aging babor fényvédő káros napsugárzás kozmetikum napozás napozó ránctalanítás uv sugarak

Még több
Szépség