Tavaszi tündöklés a BABOR-ral

A BABOR professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon. A márka egy két hetes arcápoló kúrával rukkolt elő, a különleges szérumokat most egy csodaszép húsvéti tojásba rejtették!

Tavaszi tündöklés a BABOR-ral
2016.02.26. 11:55

Minden nap szépítheted arcbőröd a BABOR szérumokkal, melyek a tavaszi hónapokban rózsaszín pillangós tojás alakú díszdobozban várják, hogy kibontsd őket. A sorszámozott ablakok mögött 14 db 2 ml szépség ampulla található, mellyel a húsvétot megelőző két hét minden napján kényeztetheted a bőrödet. A sorrend meghatározott, hiszen ez egy célzott, két hetes bőrápolási kúra.

A szérumok használata nagyon egyszerű: az alapos arctisztítás után törd fel az üvegcsét és a tartalmát csepegtesd a tenyeredbe, onnan pedig finom mozdulatokkal oszlasd szét az arcbőrödön. Az ujjbegyek lágy, ütögető mozdulatával segítheted a felszívódást. A napi ampulla után vidd fel a megszokott arckrémedet.

A kúra hidratálással kezdődik, majd vérbőség fokozással folytatódik, és ezután következnek a tápláló, feszesítő hatóanyagok.

A kozmetikai ampullák nők millióinak a szívét hódították meg, mert extra magas dózisban tartalmazzák azokat az összetevőket, amelyekre a bőrünknek a legnagyobb szüksége van.

BABOR leginnovatívabb termékeiben átlagosan nyolcszor több hatóanyag található, mint a krémekben általában.

babor-elle

Húsvéti Ampulla Tojás, Babor Cosmetics 15 450 Ft

Vásárold meg a Húsvéti Ampulla Tojástwww.babor.hu oldalon! Ugyanitt megtalálod a hozzád legközelebb eső BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

ampulla arcápolás babor babor cosmetics bőrápolás hidratálás

Még több
Szépség