Kirobbanó limitált kiadás: itt a Nina Pop!

A vidám, játékos és mindig modern Nina Ricci illat születésnapja alkalmából egy egészen különleges mini csomagolásban hódít.

Kirobbanó limitált kiadás: itt a Nina Pop!
2016.02.03. 16:21

A Nina jelenség

A parfüm története 2006-ban kezdődött, amikor Nina Ricci megkérte Olivier Cresp vezető parfümőrt, hogy alkosson egy mágikus illatot. Ebből született meg az ikonikus parfüm, a karamellás alma keveredése a citrusfélékkel, a gyümölcsös és a lágy pézsmás jegyekkel. Az évek során – az illatjegyek merész változtatásának játékával – az illat számos variációban született újra. Néhány év elegendő volt ahhoz, hogy Nina az egyik legsikeresebb parfümmé váljon. Ez az illat, ami számos helyen piacvezető és egyike a világ legkelendőbb parfümeinek a kezdetektől fogva, és egyre több fiatal nőt csábít el.

Alma, alma, pöttyös alma

A híres alma alakú üveg az évek során többször is megújult, de az eredeti terv Maison Lalique-től származik, melyet 1952-ben Fille d’Eve de Nina Ricci néven ismertek. A kreatív és művészeti – Ladurée-val, Swarovski-val, vagy akár Lilidoll illusztrátorral történt – együttműködések által, újabb és újabb csomagolásban találhattuk a drogériák polcain a jellegzetes illatot. 2016-ban az őrült, színes pöttyökbe bújt Nina POP kiadással találkozhatunk.

ninaricci-elle

édes illat karamell ladurée nina nina pop nina ricci olivier cresp parfüm születésnapi kiadás

Még több
Szépség