Az ELLE kedvenc szempillaspiráljai

Dús hatás, hosszú, gyönyörűen ívelt pillák vagy extrafekete szín - mindenkinek más a fontos, amikor a szempillákra kerül a sor sminkeléskor. Megkérdeztük szerkesztőségünk tagjait, milyen szempillaspirálhoz ragaszkodnak régóta és miért váltak be ennyire.

Az ELLE kedvenc szempillaspiráljai
2015.04.26. 13:59

Gurics Krisztina szépségszerkesztő kedvence:

A szilikonkefés spirálokat egyébként nem igazán szeretem, mert ugyan nagyon szépen szétválasztják a pillákat, de nem adnak elég hangsúlyt, dús hatást. Az YSL Volume Effet Faux Cils Baby Doll (10 690 Ft) viszont egyszerre dúsít, hosszabbít és szétválaszt, gyönyörűen íveli a szempilláimat, drámai a hatás csomók és összetapadás nélkül. És még csak el sem kenődik.

Kiss Imola online vezetőszerkesztőnk két termékre esküszik:

A legjobb dúsító spirál, amit valaha próbáltam, az Artdeco Art Couture Lash Volumizer (4190 Ft), mert szinte szálanként választja szét és hosszabbítja meg a pillákat, mégis nagyon természetes a hatása. Hétköznapokon ideális.

Amikor viszont estére a szemhéjamat is kifestem, és szeretném, hogy a pilláim is látványosak legyenek, akkor a MAC Haute&Naughty Too Black Lash-t (6500 Ft) vetem be. A karcsúbb kefe remekül megalapoz a csillogó, extrafekete festéknek, amit a nagyobb kefével vihetünk fel.

Horváth Cili szerkesztőnk a természetesség híve:

Könnyed és természetes pillák, mégis áthatóbb, szebb tekintet – ezt a hatást tudom elérni ezzel a Clinique Lash Power Feathering Mascara (5900 Ft) szempillaspirállal. Évek óta használom és nekem jobban tetszik, mint a műszempillák extrém esztétikáját kölcsönző termékek.

Dakos Edit online újságíró választottjai:

Az egyik állandó kedvencem a Lancôme Grandiôse (10 490 Ft) spirálja, amivel a hajlított nyélnek köszönhetően a szemzugban lévő apró pillákat is elérem, így nagyon precíz munkát tudok végezni. A végeredmény: gyönyörű, legyezőszerű pillák.

A nyári időszakra a műkönnyet és tisztított pigmenteket tartalmazó La Roche-Posay Respectissime Extension (4999 Ft) szempillaspirált választom. A nagy hőségben sokkal érzékenyebb a szemem, és alapvetően a sminket is mellőzöm ilyenkor, maximum a szempilláimat szoktam kiemelni. Ehhez pedig ez a legtökéletesebb választás.

Knapiczius Veronika képszerkesztő kedvence:

Az Artdeco All in One (4099 Ft) szempillaspirál hosszú ideje a favoritom. Nem kenődik el, nem ragacsos és szép ívet ad a szempilláimnak.

Rovatfotó: Profimedia

artdeco clinique dúsító kedvenc la roche posay lancome legjobb mac smink sminkelés sminktipp szempilla szempillaspirál szemsmink szépségápolás természetes ysl

Még több
Szépség